Deze Xbox controller heeft compleet unieke feature

News
maandag, 24 juli 2023 om 17:30
xbox series x controllersf1600759683
Sony maakte voor de PlayStation 5 een controller met allerlei nieuwe features, terwijl Xbox besloot om de controller voor de Series X juist niet zoveel te veranderen ten opzichte van de Xbox One controller. Nu heeft Xbox toch een controller onthuld met een totaal unieke feature.
De term videogame suggereert dat je vooral je ogen nodig hebt, maar er zijn veel meel zintuigen belangrijk bij het gamen. Er is natuurlijk meestal audio en met de introductie van rumble en later haptische feedback is ook de tastzin een onderdeel van games geworden. Microsoft heeft nu een controller die een beroep doet op je neus.
Er is namelijk een nieuwe Xbox-controller die omschreven wordt als de “allereerste controller met pizzageur”. Dat is geen steek onder water naar het dieet van gamers, maar een samenwerking met de Teenage Mutant Ninja Turtles, die ook van pizza houden. Om precies te zijn staat de controller in het teken van de nieuwe film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.
Er zijn zelfs vier verschillende controllers, één voor elke shinobi schildpad. Ze worden geleverd met een geurverspreider die naar pizza ruikt. Het lijkt erop dat je die ook van de controller af kan halen, dus je kunt hem gelukkig ook gebruiken zonder constant pizza te ruiken.

Hoe kom je aan een TMNT Pizza Xbox controller?

Deze controller met pizzageur is niet in de winkel verkrijgbaar. In plaats daarvan kun je ze, net als veel speciale versies van de Xbox, winnen via Twitter (tegenwoordig X). Daarvoor moet je een specifieke Tweet van het Xbox Game Pass-account retweeten, al lijkt die Tweet nog niet live te staan. Meer details over de regels van de actie kun je hier vinden.

Populair Nieuws