God of War-achtige Teenage Mutant Ninja Turtles game in de maak

News
vrijdag, 24 maart 2023 om 17:30
the last roninf1679674414
Er zijn door de jaren heen veel verschillende Teenage Mutant Ninja Turtles games verschenen. Daar komt nu een duistere God of War-achtige game bij!
De Teenage Mutant Ninja Turtles staan normaal bekend om hun humor, pizza en natuurlijk het samenwerken tussen de vier verschillende turtles. Maar niet in alle adaptaties van de gemuteerde schildpadden zijn alle vier de helden aanwezig. In 2020 verscheen namelijk een succesvolle comic-reeks genaamd The Last Ronin.
De reeks speelt zich af in een dystopische en duistere toekomst in het TMNT-universum, waarbij er nog maar één van de turtles over is. In zijn eentje probeert hij wraak te nemen op de kleinzoon van Shredder, met de hulp van de wapens van zijn gestorven broeders.

Een duistere TMNT game

Van Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin wordt nu een actievolle game gemaakt. Dat heeft Doug Rosen, senior vice president van games bij Paramount Global, laten weten aan Polygon.
Volgens Rosen is de game geïnspireerd door de laatste twee God of War-games die zich in de Noorse mythologie afspelen. Het verhaal zal ook trouw blijven aan The Last Ronin comics. Doordat er nog maar één turtle over is, zal het dan ook een singleplayer game zijn, in tegenstelling tot veel andere TMNT games. Volgens Rosen zal het ‘een paar jaar’ duren voordat de game verschijnt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties