Deze Star Wars series zijn onderweg naar Disney+

Article
donderdag, 15 april 2021 om 9:00
Nu The Mandalorian al een tijdje voorbij is, begint de jeuk voor nieuwe Star Wars series toch weer op te steken. Gelukkig zijn er een aantal series onderweg naar Disney+ om ons te voorzien van onze Star Wars behoeftes.
Het begint echt heel heftig te jeuken, we zitten veel te lang zonder nieuwe Star Wars content. Gelukkig zijn er een aantal Star Wars series onderweg naar Disney+, waarvan een aantal dit jaar nog moeten verschijnen. Dat troost ons in ieder geval een beetje, maar wat komt er dan eigenlijk precies naar de streamingdienst van Disney?

Kenobi

Om deze serie kan je eigenlijk niet heen. Het is misschien de meest verzochte van alle Star Wars series die eraan komen en gelukkig heeft Disney gehoor gegeven aan alle verzoeken. Sterker nog, ze hebben zelfs gehoor gegeven aan het verzoek voor de terugkeer van Hayden Christensen als Anakin Skywalker en Darth Vader. De serie komt hopelijk nog in 2021 naar Disney+, maar houd rekening met 2022.
rogue one scariff1579711012

Andor

Disney heeft er blijkbaar iets mee om Star Wars series gewoon naar de achternaam van het karakter waar het om draait te vernoemen. Andor gaat namelijk over Cassian Andor die we leren kennen in Rogue One: A Star Wars Story. Andor was een ontzettend populair karakter en veel fans vroegen dan ook om meer achtergrondverhaal. Ze zijn de serie nu aan het opnemen en hopelijk is Andor dit jaar nog onderweg naar Disney+.
mandalorian chapter 15 din djarin boba fettf1607902405

Book of Boba Fett

De enige Star Wars serie waarvan we weten dat die dit jaar onderweg is naar Disney+. Het zal alleen nog wel even duren voordat we kunnen genieten van de avonturen van de legendarische bounty hunter. In december moet de eerste aflevering verschijnen en als we de geruchten mogen geloven zullen heel veel karakters uit The Mandalorian hun opwachting maken in de serie.

Star Wars series op Disney+

Totdat al deze Star Wars series verschijnen op Disney+ zullen we onszelf even zoet moeten houden met andere Star Wars content op de streamingdienst. Gelukkig kan je alle films kijken en zijn topseries zoals The Mandalorian en The Clone Wars ook gewoon beschikbaar. Als animatie trouwens je ding is, dan kan jij jezelf binnenkort ook nog verheugen op de Bad Batch serie die binnenkort verschijnt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties