Deze ontwikkelaar gaat The Witcher 4 leiden

News
donderdag, 03 november 2022 om 16:30
the witcher 4 teaserf1647936992
De wensen van veel spelers zijn in vervulling gegaan, want ontwikkelaar CD Projekt RED werkt aan The Witcher 4. De game krijgt een nieuwe regisseur, die nu bekend is gemaakt.
Het wordt geen makkelijke opgave om een meesterwerk als The Witcher 3: Wild Hunt op te volgen. De game wordt immers door velen gezien als hun favoriete game aller tijden en de verwachtingen zijn dus torenhoog voor The Witcher 4. Er staat bovendien een kersverse regisseur aan het hoofd die ervoor moet zorgen dat de game een succes wordt.
Via Twitter heeft Sebastian Kalemba namelijk zelf aangekondigd dat hij de game director is voor The Witcher 4, die bij de ontwikkelaar in de steigers staat als The Witcher Saga. Kalemba is een ervaren ontwikkelaar bij CD Projekt RED. Voor zijn rol als regisseur werkte hij namelijk bij de studio als Head of Animation en Animation Director voor respectievelijk Cyberpunk 2077 en The Witcher 3: Wild Hunt.

The Witcher 4 nog lang niet klaar

Fans die niet kunnen wachten op The Witcher 4 moeten helaas nog veel geduld hebben. CD Projekt RED heeft eerder namelijk al aangegeven dat de release van de volgende Witcher game nog minstens drie jaar lang op zich laat wachten. Daarna zullen er ook nog twee andere games volgen, want The Witcher 4 is de eerste van een nieuwe trilogie.
Ondertussen wordt er ook gewerkt aan een remake van de allereerste The Witcher uit 2007. Die game wordt compleet opnieuw gemaakt in Unreal Engine 5, al wordt dat niet zelf gedaan door CD Projekt RED. De Poolse studio Fool’s Theory werkt aan de remake, al behoudt CD Projekt RED ‘het volledige creatieve overzicht’.

Populair Nieuws