Deze Netflix films en series verdwijnen in februari!

News
vrijdag, 11 februari 2022 om 14:30
bleach thousand year blood warf1644508346
Helaas worden er vaak films en series van onze favoriete streamingsdiensten geschrapt om weer ruimte te maken voor nieuwe. Deze maand verdwijnen er dan ook weer een aantal titels van Netflix, die je misschien nu nog snel kunt kijken!
Met alle nieuwe films en streamingsdiensten die de laatste tijd zijn verschenen ben je vast na aan het denken over je opties. Sterker nog, we zijn zo gewend om te genieten van streamingsdiensten zoals Netflix dat we bijna zouden vergeten dat ook Netflix niet alle films en series voor altijd online houdt.
Deze maand is het dan ook weer zover en verdwijnen er een hele hoop titels van de populaire streamingsdienst. Om toch nog een beetje te kunnen genieten van de titels die gaan verdwijnen hebben we er een aantal uitgepikt die je nu nog snel kunt gaan kijken.

Bleach!

Deze Japanse Animeserie volgt het verhaal van Ichigo Kurosaki. Wanneer zijn familie wordt aangevallen kruist zijn pad per ongeluk met Rukia Kuchiki, een Soul Reaper wiens doel het is om Hollows te vernietigen en de wereld te beschermen. Hollows zijn zielen die nooit zijn heengegaan, wiens zielen zijn bedorven en waarvan er niks is overgebleven behalve Haat en leegte. Hollows kunnen niet zomaar door mensen worden gezien maar Rukia komt er al snel achter dat Ichigo daar geen problemen mee heeft. Hij is dan ook de perfecte kandidaat om haar taken over te nemen wanneer ze gewond raakt. Die keuze heeft alleen grote gevolgen voor Ichigo en Rukia. Bleach! Deze serie verdwijnt van Netflix op 28 februari.

Dark Waters

Dark Waters is gebaseerd op het echte verhaal van Robert Billot. Eind jaren 1990 voerde advocaat Billot een lange juridische oorlog tegen een groot chemiebedrijf. In de film volg je het verhaal over de blootlegging van een gruwelijk milieu-geheim. Robert Billot (gespeeld door Mark Ruffalo) ontdekt een verband tussen een aantal mysterieuze doden en het grote chemiebedrijf DuPont. De film verdwijnt van Netflix op 13 februari.

Morocco: Love in Times of War

Morocco: Love in Times of War - ook wel Tiempos de guerra genoemd - is een film die zich focust op de Rifoorlog in 1920. Een groep jonge verpleegsters uit Spanje begeven zich naar het door oorlog verscheurde Marokko in 1921 om daar de mensen te helpen. De zusters leren in deze serie wat ze zelf verwachten van het leven en hoe het echt is midden in de oorlog. De film verdwijnt van Netflix op 16 februari.
De volledige lijst met titels die verdwijnen vind je hier!