Gloednieuwe Call of Duty Warzone map onthuld

News
vrijdag, 06 oktober 2023 om 15:30
call of duty warzone 20 headerf1668420717
Call of Duty-fans zijn getrakteerd op allerlei nieuwe informatie tijdens Call of Duty Next. Daarbij zijn verschillende games aan bod gekomen, waaronder Warzone. Spelers hebben een gloednieuwe map voor de game mogen zien.
Nog voor het einde van het jaar mogen Call of Duty Warzone-spelers een nieuwe map verwachten. Wanneer het eerste seizoen van Modern Warfare 3 lanceert in december, wordt Warzone namelijk verrijkt met Urzikstan. Deze map is kleiner dan Al Mazrah en Caldera, maar daardoor ligt de actie dichter op elkaar.
Urzikstan is een stedelijke map en introduceert wat nieuwe features. Er is bijvoorbeeld een trein te vinden die je kunt besturen, iets dat nog niet eerder in Warzone is voorgekomen. Ook zijn er horizontale zip lines waarmee je je snel over de map kunt verplaatsen. Tegelijk met de map worden ook nieuwe perks geïntroduceerd.
Urzikstan heeft ook zijn eigen Gulag, die ook een paar twists heeft. Zo kan het gebeuren dat het nacht is en je een night vision bril moet dragen. Wanneer een match in overtime terechtkomt, kan er één persoon ontsnappen via een Ascender.

In welke Warzone modi is Urzikstan speelbaar?

Bij lancering is Urzikstan beschikbaar in Battle Royale en Plunder. De maps Vondel en Ashsika Island blijven ook gewoon beschikbaar. In 2024 komen Fortune’s Keep en Rebirth Island naar de game.

Populair Nieuws