Deze Lord of the Rings-acteur wil terugkeren in nieuwe films

News
zondag, 26 maart 2023 om 10:00
lord of the ringsf1637942842
Vorige maand werd bekend dat er nieuwe Lord of the Rings-films in de maak zijn. Waar deze films over gaan is nog niet bekend, maar een van de acteurs uit de originele films wil in ieder geval wel terugkeren.
Warner Bros. Discovery, die de films samen met New Line Cinema gaat maken, liet eerder al weten dat het verleden van Lord of the Rings gerespecteerd zal worden. In de nieuwe films ziet Warner Bros. een mogelijkheid om de rijke wereld van Tolkien te verkennen. Of we oude bekenden gaan zien is nog niet bekend, maar niemand minder dan Elijah Wood staat er wel voor open.

Keert Elijah Wood terug als Frodo in de nieuwe Lord of the Rings-films?

Extra sprak Elijah Wood tijdens de première van het nieuwe seizoen van Yellowjackets, maar uiteraard kwam ook Lord of the Rings ter sprake. Wanneer de interviewer hem vraagt of hij openstaat voor een reboot, aarzelt de acteur. ‘’Een reboot… Dat weet ik niet, maar als er meer films gemaakt worden waar Frodo mogelijk bij betrokken is, ben ik ervoor in.’’
Het is natuurlijk nog afwachten óf er een rol voor Frodo weggelegd is in de nieuwe films, maar Wood vormt dus in ieder geval geen obstakel. Ook werd hij gevraagd naar Amazon Prime Video’s The Rings of Power, waarvan hij drie afleveringen heeft gezien. ‘’Het is geweldig, het is echt geweldig. Ik kijk uit naar meer,’’ aldus Wood.