Deze LEGO Harry Potter Sorteerhoed kan echt praten

News
vrijdag, 02 februari 2024 om 10:00
Bij binnenkomst op Zweinstein gebeuren er veel gekke dingen. Ineens krijg je bijvoorbeeld een hoed op je gedachten leest en kan praten. De sorteerhoed krijgt nu een eigen LEGO-set, die ook nog eens kan praten.
Er worden de afgelopen weken de nodige LEGO-sets onthuld. Star Wars-fans kunnen in maart bijvoorbeeld het één en ander bouwen. Ook voor liefhebbers van Harry Potter wordt er het één en ander uitgebracht.
Een opvallende set is de Sorteerhoed. Deze hoed is wel eens in een set voorbijgekomen als hoed voor een minifiguurtje, maar voor het eerst kun je hem nu in groot detail bouwen. Een leuk detail is dat hij echt kan praten, zoals in de film.
Daarvoor is er een sound brick opgenomen in het model. Als je punt van de hoed kantelt kan hij maar liefst 31 verschillende geluidsopnames afspelen, zoals besluiten over je afdeling, of een lied om het schooljaar af te trappen. Ook als je de hoed op je hoofd zet begint hij te praten.

Nog meer nieuwe LEGO Harry Potter op komst

De Sorteerhoed verschijnt al snel, namelijk op 1 maart. Bovendien is het niet de enige Harry Potter-set die dan in de winkel ligt. Er verschijnen nog zes andere sets, waaronder Hagrids huisje, de Uilenvleugen van Zweinstein en de vliegende Ford Anglia.

Populair Nieuws