Deze geliefde Pokémon keren terug in Scarlet en Violet DLC

News
maandag, 14 augustus 2023 om 11:00
pokemon scarlet keyartf1668713769
Volgende maand verschijnt de eerste DLC van Pokémon Scarlet en Violet, The Teal Mask. Naast een nieuw verhaal brengt de DLC ook een hoop Pokémon met zich mee die eerder niet in Paldea te vinden waren. Tijdens de Pokémon World Championships afgelopen weekend kregen we een preview van een paar Pokémon die we in de DLC kunnen verwachten.
In Pokémon Scarlet en Violet zijn zowel nieuwe als oude Pokémon te vinden, maar niet iedere oudere Pokémon is in Paldea te vinden. Dat verandert met de komst van de DLC The Teal Mask en The Indigo Disc. Via deze DLC worden er namelijk in totaal 230 Pokémon toegevoegd aan de games. In een trailer uitgezonden tijdens de Pokémon World Championships is nu te zien dat alle starters van voorgaande games aan Scarlet en Violet worden toegevoegd.
Was je niet van plan om de DLC te kopen, maar wil je wel graag je favoriete starter in je team? Geen nood. Eerder voegden de Sword en Shield DLC ook een aantal Pokémon toe, maar het was niet noodzakelijk om de DLC te kopen. Je kunt de ‘nieuwe’ Pokémon via Pokémon Home overplaatsen naar je game. Waarschijnlijk zal dit ook het geval zijn voor Scarlet en Violet.

Nieuwe Pokémon in Scarlet en Violet DLC

De trailer introduceert ook twee nieuwe Pokémon: Raging Bolt en Iron Crown. Raging Bolt, gebaseerd op Raikou, is beschikbaar in Scarlet. Iron Crown, gebaseerd op Cobalion, is alleen beschikbaar in Violet.
In dezelfde trailer zijn ook twee nieuwe moves te zien: Psychic Noise en Upper Hand. Psychic Noise richt niet alleen schade aan, maar voorkomt ook dat het doelwit geneest. Staat je tegenstander op het punt om een move te gebruiken met verhoogde prioriteit, slaat Upper Hand eerst toe. Gebruikt je tegenstander geen move met verhoogde prioriteit, mislukt Upper Hand.

Populair Nieuws

Laatste Reacties