Deze geliefde Mario games komen snel naar de Switch

News
vrijdag, 21 oktober 2022 om 14:30
super mario party switchf1619597502
Als er iets is waar je als Nintendo-fan nooit om verlegen hoeft zitten, is het Mario games. Mario + Rabbids Sparks of Hope ligt bijvoorbeeld nog maar net in de winkel, of we weten al wanneer de loodgieter zijn volgende opwachting maakt. Dat gebeurt bovendien nog best snel ook.
Mario is door de jaren heen een echte alleskunner gebleken. Golf, tennis, karten, hij heeft het er maar druk mee. Daarnaast is Nintendo’s mascotte ook nog eens een enorm feestbeest.
De Mario Party serie draait namelijk al ruim 20 jaar mee en heeft heel wat trouwe fans. Die fans kunnen binnekort helemaal terug naar het begin van de reeks in Mario Party 1 en 2. Deze Nintendo 64-klassiekers worden namelijk op 2 november toegevoegd aan Nintendo Switch Online.

Nog meer Mario Party op de Switch

Deze Mario Party-games kon je natuurlijk al deels herbeleven in Mario Party Superstars. Die game verscheen vorig jaar en bracht spelborden en minigams uit de eerste drie Mario-party titels naar de Switch met een moderne grafische standaard. Als dat voor jou niet nostalgisch genoeg is kun je dus snel aan de slag met de echte oude games.
Als je liever nieuwe spelborden en minigames speelt, kun je ook Super Mario Party nog proberen. Let daarbij wel op: deze game is verschenen voordat de Switch Lite op de markt kwam en is niet bijzonder geschikt voor deze console. Je hebt namelijk Joy-Cons nodig en sommige minigames vragen om andere functies die de Switch Lite niet heeft.