PS5 games die we binnen een jaar willen spelen deel 2

  Wanneer de PS5 komt en wat de verschillen gaan zijn met de PS4 weten we nog niet precies, sterker nog we weten nog niet eens wanneer de PS5 onthuld zal worden. In een eerder artikel noemden we al games die we voor de PS5 willen zien. Nu er steeds meer games voor de next-gen console worden aangekondigd, zien we ook graag deze titels verschijnen.

  GTA VI

  Geruchten gaan dat de nieuwe GTA game gemaakt wordt. De meeste geruchten gaan ervan uit dat de game in 2021 uit zal komen. Andere geruchten zeggen 2023, precies tien jaar na de uitgave van GTA V. De nieuwe game is nog niet officieel aangekondigd, maar door veel lekken lijkt het erop dat er een nieuw deel in de misdaadreeks zal komen. Wat wel duidelijk is, is dat de game alleen voor de next-gen consoles beschikbaar zal worden.

  Rainbow Six: Siege

  Ubisoft laat enigszins doorschemeren dat de geliefde online titel naar PS5 zal komen. De game is harder, hierin bestaat regenerating health niet, je moet die kogels incasseren of er voor zorgen dat je niet geraakt wordt. Deze geliefde online shooter, die de afglopen jaren flink in populariteit gestegen is, zal dus ook op de next-gen consoles verschijnen

  Watch Dogs Legion

  Ubisoft deelde mee dat de game ‘toevallig’ vertraging is opgelopen en dus later wordt uitgebracht. De game kan dus uitkomen vanaf april 2020 tot maart 2021. De open world game speelt zich af in ‘een toekomstig’ London, waar de Brexit, zelfrijdende auto’s en overige technologie niet goed uitpakte. In de game kent niet één hoofdpersonage, maar veel personen waar je controle over kunt nemen.

  Godfall

  Dit hack ’n slash avontuur zal naar de PS5 komen. Deze kan maximaal met twee andere spelers gespeeld worden om zo samen ellendig grote monsters uit de weg te ruimen. Gearbox was één van de eerste ontwikkelaars die een nieuwe game als een officiële PS5 game aankondigde, nu is het nog een kwestie van wachten op zowel de PS5 als op Godfall.

  Gods & Monsters

  Net als Watch Dogs Legion is deze game uitgesteld door Ubisoft, wat wel heel toevallig is met de opkomende next-gen consoles. De game speelt zich af in een Griekse mythologische wereld waarin de goden jou vragen om de Typhon te doden. Naast de vader van monsters komen er nog meer bekende gezichten uit de Griekse mythologie zoals Medusa. In dit spel wenden de goden zich tot jou en word jij de held die de gigantische monster gaat verslaan.

  Elder Scrolls 6

  Wanneer de game uit zal komen is nog maar de vraag, het is in ieder geval zeker dat de game gaat komen en dat is al behoorlijk wat. Er zijn erg veel verwachtingen van de hoog geanticipeerde het spel. De game werd aangekondigd op E3 2018 als afsluiting van Bethesda's show.

  Ghost of Tsushima

  Ghost of Tsushima komt na al die jaren wachten eindelijk uit, in de zomer van 2020. De uitgave van de game loopt wel voor op de uitgave van de PS5. Velen verwachten wel dat Ghost of Tsushima beschikbaar zal worden voor PS5, omdat de game al zo laat uit komt. Maar laten we ons eerst maar verheugen op de PS4 game, daar hebben we al lang genoeg op moeten wachten.

  Last of Us Part II

  Last of Us II komt in mei 2020 uit voor de PS4, naar verwachtingen hopen veel fans dat de game ook een remaster krijgt voor PS5. We keren terug in de apocalyptische wereld waar naast zombies ook menig mens vijand is.

  Geruchten van games

  Over veel nieuwe PS4 games, die nog moeten uitkomen gaan geruchten dat deze ook komen voor de PS5. Ook hopen we op games waar verder nog niks bekend over is gemaakt, waar we eigenlijk alleen luisteren naar fan theorieën en dromen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.