Stranger Things wil de grote afgang van Game of Thrones vermijden

  Voor fans en nieuwkomers die de trailer nog niet hebben gezien kan de volgende inhoud spoilers bevatten.

  Deze week onthulde Stranger Things een trailer voor het vierde seizoen. De bekende serie van Netflix gaat dit jaar weer verder en gaven fans een duidelijke weeergave van wat ze kunnen verwachten. Namelijk de terugkeer van een karakter waarvan iedereen dacht dat hij dood was.

  Aan het einde van seizoen 3 was het nog maar de vraag of Hopper dood zou zijn of niet. Hij verdween spoorloos waardoor het erop leek dat hij zijn einde had ontmoet. Toch waren er fans die al speculeerde dat Hopper niet dood zou zijn, maar nog leefde. Ze kwamen op dit omdat het lijk van Hoppers nooit in beeld is gekomen. Terwijl de serie op vele manier leek te duiden naar zijn dood.

  De trailer toont nu dat de speculatie bij fans klopte. En op deze manier vermijdt Netflix ook de grootste fout van HBO met Game of Thrones. De makers deden een heel jaar moeilijk voor de die serie om het een verassing te laten dat Jon Snow uit de dood zou keren en vol moed zou vechten tegen de White Walkers en al het andere onrecht. Hij zou zo in een Marvel film passen, wat een held. Maar fans vonden de manier waarop Jon Snow terugkeerde maar niks.

  De hype voor seizoen 4 voelt iedereen. Toch zijn er meer vragen dan antwoorden die seizoen 3 heeft achtergelaten. Hoezo is nog niemand uit het dorp verhuisd? Waarom heeft Eleven haar krachten verloren? Wist het monster niet altijd al wie Eleven was? En misschien wel de belangrijkste vraag: waar kan ik Hopper's geweldige hot date Hawaiian shirt halen?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.