Deze games komen in mei 2023 naar Game Pass

News
maandag, 17 april 2023 om 17:00
2022 06 18 redfall pf1682940198
Het is pas half april, maar nu al weten we een flink deel van de games die komende maand gratis op Game Pass te spelen zullen zijn. Redfall zit daar natuurlijk bij, maar dat is lang niet de enige. Mei lijkt een topmaand te gaan worden voor Game Pass abonnees!
Het is pas halverwege april en de zon heeft er nog steeds moeite mee om het lente te laten lijken. Maar op Game Pass breekt het zonnetje al flink door! Het duurt nog ruim twee weken, maar nu al weten we een flink aantal games dat in mei op Game Pass zal verschijnen. Mei trapt natuurlijk af met de absolute topper van de maand, Microsoft's eigen Redfall. Deze co-op, open wereld first-person shooter van Arkane Austin is één van de twee paradepaardjes van Microsoft dit jaar. Later volgt dan natuurlijk nog Starfield. De game kan alleen of met een team van maximaal vier personen gespeeld worden. Het speelt zich af op het door vampieren overlopen eiland met dezelfde naam als de game, Redfall.
Maar, daar blijft het deze maand absoluut niet bij. Redfall wordt op de voet gevolgd door Ravenlok en een week later door Fuga: Melodies of Steel 2. Later in de maand komen daar nog Amnesia: The Bunker, Railway Empire 2 en Farwold Pioneers bij. Geen verkeerde lijst en richting eind april worden daar zeker nog wel games aan toegevoegd!

Game Pass games in april

De eerste weken van april hebben we de volgende games al mogen ontvangen in Game Pass:
  • Loop Hero (Cloud, console en pc)
  • Goat Simulator (Cloud, Console en PC)
  • Iron Brigade (Cloud en console) – 6 april
  • Ghostwire: Tokyo (Cloud, Console en PC) – 12 april
  • NHL 23 (Console) EA Play – 13 april
  • Minecraft Legends (Cloud, Console en PC) – 18 april
Maar ook dat is nog geen complete lijst. Voor de tweede helft van de maand verwachten we ook nog een update van Microsoft. Deze zal waarschijnlijk dinsdag verschijnen. Game Pass gamers hebben dus enorm veel keus en er komt nog veel meer aan!