Deze games komen in maart naar Xbox Game Pass

News
dinsdag, 01 maart 2022 om 18:00
marvels guardians of the galaxy 2021f1634904280
Er is weer een nieuwe maand begonnen en ook in maart brengt Microsoft weer de nodige games naar Game Pass. Er zitten wat grote titels bij, dus Game Pass-gebruikers hebben weer wat om naar uit te kijken.
In de eerste dagen van de maand brengt Microsoft maar liefst zeven games naar Game Pass. De grootste klapper van de maand is waarschijnlijk Marvel’s Guardians of the Galaxy. Hoewel Square Enix meer van deze game had verwacht, was het publiek er aardig over te spreken. Nu kun je de game dus gratis spelen via Game Pass.
Maar Guardians of the Galaxy is niet de enige game die binnenkort naar Game Pass komt. De volgende titels verschijnen allemaal tussen nu en 10 maart.
Aangezien Microsoft Flight simulator via de cloud beschikbaar zal zijn is dit ook de eerste keer dat je de game op een Xbox One kunt spelen. Voorheen verscheen hij alleen voor PC en Xbox Series X/S.

Welke games verdwijnen van Xbox Game Pass?

Hoewel we geregeld nieuwe Game Pass games krijgen, moeten we helaas ook vaak afscheid nemen van sommige titels. Deze maand verdwijnen er op 15 maart vier games. Het gaat om Nier: Automata, Phogs!, Torchlight III en The Surge 2.