Deze exclusieve features krijgt Marvel's Spider-Man op PC

News
donderdag, 21 juli 2022 om 10:04
spider manf1632755510
We moeten nog even wachten en dat slingert Marvel's Spider-Man ook naar PC toe. Ontwikkelaar Insomniac Games heeft nu alvast onthuld welke exclusieve features PC-spelers kunnen verwachten.
De hardware van PC tot PC kan enorm verschillen, met een plafond die een stuk hoger ligt dan de next-gen consoles. Daar heeft Insomniac Games dan ook goed rekening mee gehouden voor de PC-port van Marvel's Spider-Man Remastered.
Via het PlayStation Blog heeft de studio namelijk uit de doeken gedaan welke features en technologieën spelers kunnen verwachten. Zo kan je gebruikmaken van Ray-traced reflecties, om de stad helemaal tot leven te brengen en je kan alles nog een stukje strakker krijgen door middel van Nvidia DLAA (Deep Learning Anti-Aliasing).
Voor die features heb je natuurlijk wel de nodige hardware nodig, maar Marvel's Spider-Man krijgt ook Nvidia DLSS (Deep Learning Super Sampling). Daarmee kan je de framerate flink verhogen, zonder in te leveren op kwaliteit.
Insomniac Games heeft daarnaast rekening gehouden met allerlei soorten monitoren, van standaard 16:9-schermen tot aan ultrawide en panoramic monitoren. Er is zelfs ondersteuning voor meerdere monitoren.

DualSense controller gebruiken op PC

Naast de vele grafische mogelijkheden op PC, heb je op het platform natuurlijk ook toegang tot een heel scala aan besturingsopties. Zo kan je natuurlijk een muis en keyboard gebruiken voor je avontuur met de superheld, maar je kan ook gebruikmaken van de PS5 DualSense controller.
Als je de controller in je PC plugt, dan kan je meteen genieten van alle unieke features van de controller in Marvel's Spider-Man. Zo zal je de haptic feedback voelen, evenals de speciale triggers van de DualSense controller, wanneer de situatie erom vraagt.
De release van Marvel's Spider-Man Remastered op PC staat gepland voor 12 augustus.

Populair Nieuws