Deze elf films komen in april naar Disney+

News
donderdag, 31 maart 2022 om 9:00
87b8a5bd8386245185895276650317d5 4096x2772 a788a5a5f1648640230
Een nieuwe maand betekent nieuwe content op de streamingdiensten, zo ook op Disney+. In april voegt de streamingdienst elf nieuwe films toe, waaronder Bohemian Rhapsody en een aantal Disney+ Originals.
Disney+ komt met een aantal nieuwe Originals deze maand. Zo verschijnt 1 april de musicalkomedie Better Nate Than Ever, over de 13-jarige Nate die ervan droomt om op een dag op Broadway te staan. Wanneer hij niet in het schooltoneelstuk wordt gecast, besluiten hij en zijn beste vriendin Libby stiekem naar New York te reizen, waar hij zijn tante Heidi (Lisa Kudrow) tegenkomt. De musical werd geregisseerd door Tim Federle, de schrijver van High School Musical: The Musical: The Series.

Disney+ Originals voor Dag van de Aarde

De andere twee Originals komen uit op de Dag van de Aarde, 22 april. Polar Bear vertelt het verhaal van een nieuwe ijsbeermoeder die haar welpen moet leren te overleven in een van de meest extreme leefomgevingen in de wereld.
Explorer: The Last Tepui is een Earth Day-special van National Graphic en volgt verschillende klimmers op een missie diep in de Amazone-jungle waar ze als eerste een steile klif van ruim 300 meter proberen te beklimmen. Hun doel is om de bioloog en National Geographic Explorer Bruce Means naar de top van een enorm ‘eiland in de lucht’, een ‘tepui’, te brengen. Voor ze de klif beklimmen moeten ze eerst nog kilometers door de jungle trekken om Dr. Means te helpen met het voltooien van zijn levenswerk door de klif af te speuren naar onontdekte diersoorten.
Naast Originals voegt Disney+ ook Bohemian Rhapsody, Sex Appeal, High Anxiety, Flamin’ Hot, Love in a Bottle, The Biggest Little Farm: The Return, D. Wade Life Unexpected en Ford v Ferrari toe.

Populair Nieuws