Deze EA game is nu helemaal gratis om te spelen!

News
maandag, 06 juni 2022 om 9:00
knockout city headerf1654254313
EA heeft een breed assortiment aan realistische sport games, maar ook titels die iets minder realistisch zijn. Knockout City is namelijk een knettergek, supersnel trefbal spel. De game is ondertussen ietsjes ouder dan een jaar en om het aantal spelers een flinke boost te geven maakt EA de game nu helemaal gratis!
Veel mensen waren goed te spreken over Knockout City toen de game vorig jaar uitkwam, dat blijkt ook uit de reviews op bijvoorbeeld Steam. Veel mensen in de Steam reviews vroegen zich alleen ook wanneer de game free-to-play zou worden en dezelfde route in zou slaan als Rocket League. EA stelt dan ook niet teleur en heeft sinds deze week besloten de game gratis te maken voor iedereen.
Alles wat je moet doen om Knockout City te spelen is door de game te downloaden, dat kan op PC via zowel Steam als Epic Games. De game is ook gratis op de console. Op de PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X/S en Nintendo Switch kan je Knockout City vinden in de store.

Nieuwe map voor Knockout City

Niet alleen is de game gratis geworden er is ook nog eens een nieuwe update. De 6.0 update zorgt voor een hoop bug fixes en voegt ook nog eens een nieuwe map toe, de Super Science Symposium is met deze update dus ook te spelen.
Als de map je ogen niet naar het scherm toe trekken dan doen de nieuwe cosmetics die met de update zijn toegevoegd dat zeker wel. Je kan je karakter in Knockout City namelijk aankleden in de frisse stijl of juist de handigste kledij om een potje in te trefballen.