Deze Daredevil ster is niet terug in Disney+ versie

News
donderdag, 01 juni 2023 om 11:30
daredevil kingpinf1657280123
Tegenwoordig zijn we gewend aan de MCU-series van Disney+, maar daarvoor maakte Netflix al series over een aantal Marvel-personages. Met name Daredevil was erg geliefd en het is dan ook geen wonder dat een groot deel van de cast terugkeert voor de nieuwe Daredevil-serie. Eén belangrijke actrice zal alleen niet te zien zijn.
De annulering van Daredevil en de andere Marvel-series op Netflix werd niet gewaardeerd door fans. Behalve dat de series zelf geliefd waren, waren ze volgens velen ook perfect gecast. Dat heeft Disney gelukkig ook meegekregen toen Daredevil: Born Again werd aangekondigd.
Want Charlie Cox, Vincent D’Onofrio en Jon Bernthal komen terug in hun inmiddels bekende rollen. Maar niet de hele cast wordt zomaar overgenomen uit de eerdere series. Zo wordt de rol van Karen Page niet meer gespeeld door Deborah Ann Woll.
Dat bevestigt de actrice tijdens een panel op een fan-conventie. Ze geeft aan genoten te hebben van haar rol in Netflix’ Daredevil, maar niet te zijn benaderd door Disney voor Born Again. Of Karen Page wel in de serie voorkomt is niet bekend.

Daredevil: Born Again op pauze door staking

Het kan overigens nog even duren voordat we Daredevil: Born Again daadwerkelijk te zien krijgen. Hoewel er in eerste instantie snel gewerkt werd, is de productie stil komen te liggen door de schrijversstaking in de VS. Daar is Daredevil zeker niet de enige in: binnen Marvel ligt er ook een grote film stil en veel andere producties hebben ook problemen.

Populair Nieuws