Deze Collector’s Edition voor PS5 en Xbox wil je niet mislopen

News
dinsdag, 12 maart 2024 om 10:30
elden ring shadow of the erdtreef1708592221
Collector’s Edition van games vliegen vaak als warme broodjes over de toonbank. Ze zijn namelijk gelimiteerd in oplage en dus goede items voor verzamelaars. De volgende Collector’s Edition voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S wil je dan ook niet mislopen.
21 juni is normaal gesproken een bijzondere datum. Op die dag begint normaal gesproken officieel de zomer. Alleen dit jaar, vanwege het schrikkeljaar, begint de zonnewende wat eerder. Dat is op 20 juni.

Weg met de zon, lekker sterven

Het mag de pret niet drukken, want het valt min of meer samen met Elden Ring Shadow of the Erdtree. Bij Bandai Namco moeten ze gedacht hebben: de zomer begint, dat is een goed moment om met z’n allen te sterven. Weg met Vitamine D (behalve wat 'Sunny D' drinken in de vorm van een Flash of Crimson Tears) en zonnestralen, gewoon lekker jezelf thuis opsluiten en You Died op je scherm zien staan. Non-stop Collector’s Edition van games vliegen vaak als warme broodjes over de toonbank. Ze zijn namelijk gelimiteerd in oplage en dus goede items voor verzamelaars. De volgende Collector’s Edition voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S wil dan ook niet mislopen.
Alle gekheid op een stokje, maar het is wel waar dat 21 juni er een collector’s edition uitkomt, een die voor de PC al uitverkocht is (bij Bol tenminste). De versies voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S zijn te pre-orderen voor 249,99 euro.

Wat zit er in de Collector’s Edition?

Voor dat bedrag krijg je niet de base game van Elden Ring, maar wel de volgende items:
  • Hardcover art book van 40 pagina’s
  • Beeld van Messmer the Impaler (46 centimeter)
  • Code voor de soundtrack
De uitbreiding, Shadow of the Erdtree, biedt een gloednieuw verhaal. Je kan hierover alles lezen in ons artikel Alles wat je over Elden Ring Shadow of the Erdtree moet weten. Daarin staat onder meer het volgende:
‘Je gaat natuurlijk niet zonder reden naar de Land of Shadow. Als Tarnished volg je in Shadow of the Erdtree het verhaal van Miquella, de tweelingbroer van Malenia. Hij is tevens de zoon van Queen Marika en Radagon en toen hij leefde droeg hij een vloek waardoor hij nooit volwassen kon worden.’
Wat doe jij liever in juni; genieten van de zon of tig keer achter elkaar sterven?