‘Deze co-op game komt naar Nintendo Switch’

News
maandag, 11 september 2023 om 16:30
20211005 switcholed8f1633465772
Naar verluidt is er een Nintendo Direct in aantocht, misschien zelfs deze week nog. Wat we daarin gaan zien is niet bekend, maar er lijken wat kandidaten. Het lijkt er bijvoorbeeld op dat een bekende superhelden co-op game naar de Switch komt.
Eind vorig jaar verscheen de game Gotham Knights. Die game wist de verwachtingen niet helemaal waar te maken, maar er waren toch ook spelers die hem best leuk vonden. Mogelijk mag een nieuw publiek binnenkort kennismaken met de game.
De game heeft namelijk een leeftijdsclassificatie gekregen voor Nintendo Switch van de ESRB, de organisatie die in Noord-Amerika de classificaties van games voor zijn rekening neemt. Dit soort classificaties worden niet uitgedeeld aan producten die niet bestaan, dus het lijkt waarschijnlijk dat de game naar Switch komt. Een aankondiging laat nog op zich wachten.

Gotham Knights binnenkort in Nintendo Direct?

Zoals gezegd zou het kunnen dat Gotham Knights binnenkort voorbijkomt in een Nintendo Direct. Naar verluidt wordt er donderdag zo’n presentatie uitgezonden. Dat zou geen grote verrassing zijn, aangezien Nintendo vrijwel altijd een Direct uitzendt vlak voor Tokyo Game Show, dat dit jaar op 21 september begint.
Overigens kunnen Switch spelers ook zonder Gotham Knights uitkijken naar een Batman-avontuur. De Batman: Arkham Trilogy is namelijk eerder al bevestigd voor Nintendo Switch. Die collectie verschijnt op 13 oktober aanstaande.