Splatoon 3 Expansion Pass Wave 1 release onthuld door Nintendo

News
woensdag, 15 februari 2023 om 16:00
Tijdens de laatste Nintendo Direct kondigde het Japanse bedrijf een Expansion Pass aan voor Splatoon 3. De release van de eerste lading content, Wave 1, is nu aangekondigd door Nintendo en is al snel!
Nintendo heeft nu namelijk via Twitter bekendgemaakt dat Wave 1 van de Splatoon 3 Expansion Pass vanaf 28 februari te downloaden is via de Nintendo eShop. Wat er precies allemaal in de eerste lading extra content voor Splatoon 3 zit is niet bekend, maar Nintendo heeft wel een eerste glimp prijsgegeven tijdens de recente Nintendo Direct.

Wave 1 Splatoon 3 Expansion Pass brengt je naar nostalgische locaties

Zo komt Inkopolis, de hubwereld uit de originele Splatoon, naar het nieuwste deel in de franchise komt. Daarnaast volgt ook de comeback van Booyah Base, het winkelcentrum uit de originele game. Hoewel de items die er te koop zijn volgens Nintendo niet verschillende met de standaard hubwereld van Splatoon 3, kun je in Booyah Base wel oude bekenden én nieuwe gezichten ontmoeten.
Naast Wave 1 komt er ook nog een tweede lading downloadbare content naar Splatoon 3. Die Wave 2 content komt pas later dit jaar voor de game uit en brengt in ieder geval een nieuwe modus naar de shooter toe, met als titel 'Side Order'. Inhoudelijk is hierover nog niks bekend, maar de getoonde teaser lijkt te suggereren dat de nieuwe content zicht focust op Pearl en Marina uit Splatoon 2.