Deviation Games en PlayStation slaan handen ineen voor nieuwe game

  De nieuwe studio van de Call of Duty ontwikkelaars, Deviation Games, kwam kort naar Geoff Keighley voor een E3 2021 babbel. Tijdens het bezoek werd een pikant detail onthuld over de nieuwe game van de ontwikkelaar. Deviation Games slaat namelijk de handen ineens met PlayStation voor haar nieuwe game.

  De nieuwe ontwikkelaar Deviation Games kwam kort voorbij tijdens de E3 2021 Summer Game Fest. De studio is nog niet lang geleden opgericht en bestaat uit een team van veteranen die eerder aan onder andere Call of Duty games gewerkt hebben. In het gesprek met Geoff Keighley vertelden oprichter Dave Anthony and Jason Blundell dat er een nieuwe game onderweg is. Over die nieuwe game is nog niet veel bekend, maar toch kwam er sappig nieuws voorbij.

  Deviation Games x PlayStation

  De ontwikkelaar gaat namelijk samenwerken met PlayStation voor de nieuwe game. Dat heeft voor PS4 en PS5 bezitters een enorm voordeel, want een dergelijke samenwerking leidt meestal tot een exclusieve release. De game moet een AAA-game worden die volgens de heren iets anders doet dan wat we tot nu toe hebben gezien. Daarbij wordt het een hele nieuwe franchise.

  Veel meer onthullingen op de eerste E3 2021 dag

  Tijdens deze eerste E3 2021 dag zagen we naast deze aankondiging nog veel meer tofs. Zo werd de release van Elden Ring eindelijk onthuld in een toffe trailer en kwamen er beelden voorbij van House of Ashes met een releasedatum. Voor al het E3 2021 nieuws check je natuurlijk onze speciale E3 2021 pagina.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.