Detective Pikachu 2 is nog steeds 'actief in de maak'

News
vrijdag, 03 februari 2023 om 13:30
detective pikachu review blu ray een leuk avondje pokemon 154588 1
Detective Pikachu was een grote hit en een vervolg is al aangekondigd, maar het project lijkt intussen stilletjes gestorven. Volgens producent Legendary Entertainment is Detective Pikachu 2 wel degelijk nog steeds in de maak.
Pokémon is extreem populair en naast de serie zijn er ook verschillende films binnen de franchise verschenen. Het ging daarbij alleen altijd om geanimeerde films, net zoals de serie. In 2019 kwam daar verandering in met de release van Detective Pikachu. De film, met Ryan Reynolds en Justice Smith in de hoofdrol, pakte het compleet anders aan en was een groot succes.
Warner Bros. en Legendary Pictures hadden zelfs zoveel vertrouwen in de film, dat Detective Pikachu 2 al werd aangekondigd voor de release van het origineel. Goed nieuws dus voor Pokémon-fans. Maar sinds de aankondiging van de sequel hebben we niks meer gehoord van de film.
Veel fans denken dan ook dat Detective Pikachu 2 stilletjes is geannuleerd. Helemaal sinds Justice Smith in een interview zei dat hij hoopt dat de film gemaakt wordt, maar dat hij denk ‘dat het niet gaat gebeuren’.

Teken van leven voor Detective Pikachu 2?

Er is nu alleen eindelijk een indicatie gegeven dat er toch gewerkt wordt aan de sequel op Detective Pikachu. Polygon heeft namelijk productiebedrijf Legendary Entertainment gevraagd naar de film. Volgens de studio is de film nog steeds ‘actief in ontwikkeling’ bij het bedrijf.
Wie er alleen precies werkt aan Detective Pikachu 2, dat is niet bekend. De originele schrijvers hebben ernaar gehint dat ze niet aan het script werken. Oren Uziel, de verantwoordelijk was voor 22 Jump Street, heeft een screenplay geschreven, maar werkt sindsdien ‘niet langer aan de film’. Hopelijk krijgen we binnenkort eindelijk echte details over Detective Pikachu 2.

Populair Nieuws