Nieuwe details over Marvel serie WandaVision

News
vrijdag, 13 november 2020 om 8:00
wandavision logof1605212185
Binnenkort gaat Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe van start. Niet met Black Widow of Eternals, zoals ooit de bedoeling was, maar met de Disney+ serie WandaVision. Entertainment Weekly heeft enkele nieuwe details over de serie te melden.
Zoals we al enige tijd weten wordt het verhaal van WandaVision verteld in de stijl van een sitcom die steeds een ander decennium aandoet. De makers hebben erg hun best gedaan om de stijl en sfeer van een sitcom er goed in te houden. Het gaat niet alleen om cameratechniek en ouderwetse effecten: de serie is opgenomen met een heus publiek in de studio.

Waar gaat WandaVision over?

Entertainment Weekly geeft ook wellicht de beste beschrijving van de serie die we tot nu tot hebben gehad. Na Avengers Endgame wonen Vision en Scarlet Witch in het stadje Westview. Daar proberen ze als pasgetrouwd stel een gelukkig leventje te leiden en hun krachten geheim te houden. Maar gaandeweg komen ze erachter dat dat gelukkige leventje niet zo perfect is als het lijkt.
De serie introduceert ook Kathryn Hahn als Agnes, een bemoeizuchtige buurvrouw zoals je die vaker in sitcoms ziet. Teyonah Parris speelt een volwassen Monica Rambeau (als kind te zien Captain Marvel). Hoe zij precies in het verhaal past is nog strikt geheim.
Ondanks dat de serie behoorlijk sterke banden heeft met voorgaande en toekomstige MCU films hoef je die volgens Kevin Feige niet gezien te hebben. De serie is volgens hem ook geschikt voor wie gewoon van klassieke sitcoms houdt. Uiteraard worden trouwe fans wel beloond in de details.

Wanneer komt de Marvel serie op Disney+?

WandaVision stond in de planning voor release in de winter van 2020. Dat is nu een klein beetje opgeschoven: de eerste aflevering komt uit op 15 januari 2021. De serie telt zes afleveringen.
In de toekomst verschijnen er nog meer Marvel series op Disney+. Daarvan is The Falcon and The Winter Soldier het verst in ontwikkeling. Ook is het de bedoeling dat de release van MCU films weer van start gaat in 2021.

Populair Nieuws

Laatste Reacties