FIFA 21 laat je met FIFA PlayTime zien hoeveel je aan de game spendeert

  FIFA 21 heeft een nieuwe update gekregen die FIFA PlayTime toevoegt. Deze geeft je de mogelijkheid om zelf te zien hoeveel tijd en geld je aan de game gespendeerd hebt. Daarbij kun je limieten instellen zodat je niet te veel van je zuurverdiende geld in de game steekt.

  De update is nu al beschikbaar voor de PC-versie van de game en komt op 17 november naar de consoles. FIFA PlayTime is volgens de patch notes een nieuwe set aan gereedschappen waarmee je controle over je speelstijl hebt. Onder andere de speeltijd, het maximale aantal wedstrijden dat gespeeld kan worden en hoeveel geld je kunt spenderen kan ingesteld worden. Ook is het aantal te openen FUT-packs aan banden te leggen via de optie. De optie kan bekeken en ingesteld worden via het hoofdmenu van de game, maar ook via de Volta en FUT-opties.

  Update na forse kritiek

  De update komt ongetwijfeld als antwoord op de forse kritiek die er rondom de in-game aankopen is gegeven. Onder andere de kansspelautoriteit in Nederland en België hebben besloten dat de FUT-packs in FIFA onder de term gokken vallen. Het openen van de packs gaat namelijk blind en er moet voor betaald worden. Daar probeert de uitgever nu iets aan te doen door meer inzicht te geven. Of deze stap genoeg is om de ophef af te zwakken, is nog even afwachten.

  Wat vind jij van de PlayTime optie die EA nu aan de game toevoegt? Laat het weten in de reacties hieronder.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.