Details dood Full House-acteur Bob Saget moeten geheim blijven

News
donderdag, 17 februari 2022 om 19:00
rsz fh 108 01161 r2 cropf1641803285
De details van de de dood van Full House-acteur Bob Saget mogen niet langer openbaar gemaakt worden. Dit heeft een rechter in Orlando bepaald, zo meldt Billboard.
Voorlopig zullen er geen foto’s, video’s of audio-opnames betreffende het overlijden van Bob Saget vrijgegeven mogen worden. Een rechter bepaalde dit naar aanleiding van een verzoek van Sagets weduwe Kelly Rizzo en zijn drie dochters. Het verspreiden van dit soort materiaal zou volgens de rechter de familie ‘onnodig veel pijn en verdriet doen’. Daarnaast vindt hij het belangrijk om de privacy van de familie voorop te stellen zodat zij in alle rust hun verdriet kunnen verwerken.
De familie van de acteur maakte eerder al bekend dat Saget is overleden aan verwondingen aan zijn hoofd. ‘’De autoriteiten hebben geconcludeerd dat hij bij een val zijn hoofd ernstig heeft gestoten, daar niet de ernst van heeft ingezien en is gaan slapen. Er zijn geen drugs of alcohol aangetroffen,’’ aldus zijn weduwe en drie kinderen.

Dood Bob Saget was grote shock

De dood van Full House-acteur Bob Saget kwam vorige maand hard aan in de entertainmentwereld. Full House co-ster John Stamos zei ‘gebroken’ en ‘in complete shock’ te zijn. Ook Lori Laughlin, die tante Becky speelde in de serie, zei de woorden niet te kunnen vinden. ‘’Bob was niet alleen mijn vriend, hij was familie.’’
Talkshow host Jimmy Kimmel nam een emotionele monoloog op voor Jimmy Kimmel Live! ''Als je ook maar iets online over Bob hebt gelezen vannacht, zag je het woord 'de liefste' veel voorbijkomen,'' begint Kimmel. ''Als je één woord moest kiezen om hem te beschrijven, dan was het 'de liefste'.''