Nieuwe Teen Wolf film en serie in de maak voor Paramount+

News
donderdag, 17 februari 2022 om 18:30
teen wolff1645115343
Goed nieuws voor Teen Wolf fans: hoewel er in 2017 een einde leek te komen aan het bovennatuurlijke tienerdrama, verschijnen binnenkort een nieuwe film en serie op Paramount+. Zo meldt de streamingdienst zelf op Twitter.
Een groot deel van de oorspronkelijke cast zal volgens TVLine terugkeren, waaronder Tyler Posey (Scott McCall), Holland Roden (Lydia Martin), Shelley Henning (Malia Tate), Crystal Reed (Allison Argent) en Dylan Sprayberry (Liam Dunbar). Fan favorite Dylan O’Brien (Stiles Stilinksi), Tyler Hoechlin (Derek Hake) en Arden Cho (Kira Yukimura) ontbreken nog van de lijst. Paramount+ hint er wel op dat in de komende maanden meer namen aangekondigd zullen worden.
Fans hoeven in ieder geval niet af te wachten of Cho toch nog de rol van Kira weer op zich zal nemen. Deadline meldt namelijk dat Cho het bod heeft afgeslagen, omdat de andere drie vrouwelijke hoofdrollen dubbel zoveel geld zouden krijgen als zij.
In de film zal Scott McCall, die ondertussen geen tienerwolf meer is, zowel oude als nieuwe bondgenoten moeten verzamelen om te vechten tegen wat weleens zijn gevaarlijkste vijand ooit kan zijn. De film zal later dit jaar nog uitkomen op Paramount+ en zal een basis leggen voor een nieuwe serie.
De Paramount+ Original serie heet Wolf Pack en is gebaseerd op de gelijknamige boeken van de Canadese auteur Edo van Belkom. In deze serie zijn de levens van twee tieners voor altijd veranderd wanneer een bosbrand in Californië een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen doet ontwaken. In de chaos raken de twee tieners gewond en voelen ze zich op onverklaarbare wijze tot elkaar en twee andere tieners aangetrokken. De vier tieners komen samen om het geheim dat hen verbindt te ontrafelen: de beet en het bloed van een weerwolf.
Deze boeken zijn niet in de wereld van Teen Wolf geschreven, dus hoe de film en serie met elkaar verbonden zijn is nog even afwachten. Wel is al bekend dat Teen Wolf-bedenker Jeff Davis als showrunner zal dienen.

Waar gaat Teen Wolf over?

Teen Wolf volgt Scott McCall, een tiener die op een dag gebeten wordt door een weerwolf. Nu heeft hij naast alle gewone tienerproblemen als school, liefde en vriendschap óók nog eens nieuwe krachten waar hij mee om moet leren gaan. De serie is losjes geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1985 en heeft meerdere Teen Choice Awards op zijn naam staan.

Populair Nieuws