Full House-acteur Bob Saget (65) onverwachts overleden

News
maandag, 10 januari 2022 om 10:00
rsz fh 108 01161 r2 cropf1641803285
Zondagavond is Bob Saget onverwachts op 65-jarige leeftijd overleden. De acteur, komiek en presentator was vooral bekend door zijn rol in Full House. De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt.
Via onder andere CNN heeft de familie van Bob Saget bekendgemaakt dat de acteur is overleden. Saget werd gevonden door de beveiliging van het Ritz-Carlton Orlando hotel in Florida, waar hij verbleef.
Volgens een verklaring van de politie is er ogenschijnlijk geen sprake van een misdrijf of een overdosis. Er is wel een onderzoek gestart. De doodsoorzaak zal later worden vastgesteld door de lijkschouwer.

Dood Saget komt als een schok

De dood van Saget kwam zeer onverwachts. Zaterdagavond stond de acteur en komiek nog op de bühne met zijn nieuwe show. Via Twitter heeft Saget nog laten weten hoeveel hij zelf van de show en het publiek heeft genoten. In dezelfde tweet stelde hij zijn volgers ook nog op de hoogte van andere shows in 2022.
Bob Saget werd voornamelijk bekend door zijn rol als vader Danny Tanner in de Sitcom Full House en de sequel Fuller House, maar had daarnaast ook nog andere grote rollen en optredens. Zo was hij ook jarenlang de narrator in How I Met Your Mother en bijna een decennia de presentator van America’s Funniest Home Videos. Ook was Saget bekend van zijn stand-up comedy, waarbij hij een stuk meer volwassen humor gebruikte in vergelijking met zijn televisiewerk.
Bob Saget wordt overleefd door zijn vrouw Kelly Rizzo en drie kinderen.

Populair Nieuws