Dit zijn de gratis PS Plus games van juli 2021

Article
donderdag, 08 juli 2021 om 12:00
20210630 psplus games juli 2021f1625067602
De gratis PlayStation Plus games van juli 2021 zijn bekend en wat een lekkere line-up heeft Sony weer voor ons in petto. De gratis PS Plus games van juli 2021 laten ons namelijk op avontuur gaan, met elkaar knokken én oorlog met elkaar voeren! Dit zijn de gratis PS Plus games van juli 2021!

Update - De PS Plus games van juli 2021 zijn live!

De PS Plus games van juli 2021 zijn nu beschikbaar om te downloaden. Je kunt de games via deze link toevoegen aan je bibliotheek. Op die manier kun je ze altijd downloaden in de toekomst, zolang je PlayStation Plus hebt.
Oorspronkelijke bericht hieronder:

A Plague Tale Innocence (PS5)

De titel die deze maand de line-up van gratis PlayStation Plus games aanvoert is de PlayStation 5 versie van A Plague Tale Innocence. Deze game geeft een enorme upgrade aan het origineel, waaronder native 4K resolutie, 60 frames per seconde en snelle laadtijden, naast de verbeterde graphics. In A Plague Tale Innocence neem je Amicia en haar kleine broertje Hugo onder de knoppen en volg je hun reis door verpeste omgevingen ten tijde van de zwarte dood. Overal waar je kijkt is gevaar te vinden, wat onder andere veroorzaakt wordt door enorme zwermen ratten die alles op hun pad verwoesten.
Samen met Hugo moet je proberen te overleven door te navigeren in enorme omgevingen. Intussen moet je ook nog uit handen zien te blijven van de Inquisitiesoldaten die overal rondlopen. Door slim gebruik te maken van de omgeving en elementen zoals vuur, zorg je ervoor dat je in leven blijft in de meedogenloze wereld van de game. Red jij het?
20210630blackops 4f1625069252

Call of Duty: Black Ops IIII

Call of Duty: Black Ops IIII is de grote PS4-game die in juli 2021 gratis zal zijn als onderdeel van PlayStation Plus. De game uit de stal van Treyarch dompelt je weer onder in intense vuurgevechten die zich afspelen op zowel nieuwe locaties als op bekende levels uit eerdere delen van de Call of Duty-franchise. Voor het eerste biedt Black Ops IIII geen verhaallijn, maar Solo Missions die draaien om de bekende personages uit de game.
De echte focus van Black Ops IIII ligt op de talloze multiplayer modi die er zijn. Naast de traditionele multiplayer modi zoals Deathmatch en Team Deathmatch kun je namelijk aan de bak in een uitgebreide Battle Royale modus genaamd Blackout en knokken tegen zombies in de Zombies-modus. Puur genieten voor liefhebbers van shooters dus!
20210630 wwe2kbattlegroundsf1625069208

WWE 2K Battlegrounds

De derde game is een wat kleinere PlayStation 4 titel. WWE 2K Battlegrounds is daarmee geen game om te onderschatten. In over de top gevechten neem je het met een bekende WWE Superstar of legende op tegen andere spelers of de computer. Dit doe je met unieke worstel-skills die elk personage met zich meebrengt en door gebruik te maken van de omgevingen die interactief zijn. Iemand met een stoel slaan was nog nooit zo leuk! In de verhaalmodus van de game speel je bovendien een aantal unieke karakters vrij die je weer in de verschillende multiplayer modi, Steel Cage, Royal Rumble of de online modi van de Battlegrounds kunt inzetten.
Naast deze gratis PS Plus games van juli 2021, die vanaf 6 juli 2021 beschikbaar zijn, kun je de komende maand ook nog met een gratis PS Plus game van juni aan de slag. Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown is namelijk nog tot en met 2 augustus 2021 beschikbaar!