Demon's Souls Remake draait op 1440p en 60 fps

News
woensdag, 30 september 2020 om 10:20
schermafbeelding 2020 09 30 om 091627f1601450358
Als je een remake gaat maken van een 11 jaar oude titel dan mogen we echt wel iets spectaculairs verwachten. De Demon's Souls Remake doet dit vlekkeloos. De remake van de game zal namelijk draaien op 1440p en 60 fps.

De Demon's Souls Remake ziet er geweldig uit!

Als we de gameplay van de Demon's Souls Remake vergelijken met het origineel is het echt een verschil tussen dag en nacht. De omgevingen zien er prachtig gestroomlijnd uit, aanvallen zijn extra soepel en bloederig en er komen bijna geen framedrops voor. We zijn erachter gekomen dat de Demon's Souls Remake op 1440p-resolutie zal draaien met een framerate van 60 fps. Dit gaat hopelijk de standaard worden voor alle PS5-games, maar voor een remake is dit wel erg indrukwekkend.

De Demon's Souls Remake wordt een pareltje

Als je nog niet bekend bent met Demon's Souls, dan hebben we hier een snelcursus voor je. Demon's Souls is dé originele soulsborne-titel. Games als Dark Souls en Bloodborne volgde snel in de kielzog van Demon's Souls. De games staan bekend om hun extreme moeilijkheid en bloederige vijanden. Je komt terecht in een soort gevecht tussen ridder, magiër, bruut en de wezens van de onderwereld. Het is aan jou om niet de pan uit te flippen als je voor de zoveelste keer wordt vermoord. Klinkt goed toch?
Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te duiken in de Demon's Souls Remake. Wat vind jij van de beelden? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws