Demon's Souls Remake soundtrack onthuld

  Na een aantal screenshots, cutscenes en andere beelden is er nu ook een soundtrack online gekomen van Demon's Souls. Natuurlijk kennen de veteranen van het spel de muziek al, maar er is wel het een en ander aangepast. Gelukkig hebben de componisten ontzettend hun best gedaan om het zo goed mogelijk na te maken en het dezelfde sfeer mee te geven.

  De muziek van Demon’s Souls was altijd een mooi aspect van de game. Het bracht een bepaalde sfeer, waar het spel nog net even iets vetter van werd. Voor de remake kun je hieronder dan ook alvast de muziek opnieuw beleven.

  Het originele spel kwam in 2009 uit, maar is na elf jaar nog altijd erg geliefd. Voor velen was dit één van de eerste games die ze speelden en daarom draagt het spel en ook de muziek veel nostalgische waarde.

  Wat kunnen we verwachten?

  De Demon’s Souls remake heeft alle potentie om iets speciaals te worden. Het spel toont identieke cutscenes en foto’s, maar ze zien er een stuk mooier uit dan eerst. Het lijkt tot nu toe erg goed nagemaakt.

  Wel lijkt het spel iets minder grimmig dan de eerste versie, waarin het allemaal wat donkerder is, of er wat meer mos op de muren te zien is. Gelukkig zal dit niet heel veel uitmaken, zeker niet als het spel ook maar half zo goed is als dat we hopen. De Demon’s Souls remake zal vanaf 12 november beschikbaar zijn in de VS en op 19 november in Nederland.

  Demon's Souls Remake

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.