Final Fantasy 16 release lijkt 2022 te missen

News
dinsdag, 18 januari 2022 om 10:30
final fantasy xvif1610030425
De Final Fantasy 16 release lijkt niet in 2022 plaats te vinden. Zelfs uitgever Square Enix denkt niet dat de game nog dit jaar zal verschijnen. De game ontbreekt namelijk in een door de uitgever gepubliceerde lijst met games die in 2022 moet verschijnen.
Final Fantasy 16 ontbreekt opvallend genoeg in een uitgebreid artikel van Square Enix waarin de grootste releases van dit jaar worden uitgelicht. De zogeheten Square Enix 2022 Preview op de officiële website van de uitgever richt de schijnwerpers op tal van games die dit jaar moeten verschijnen, maar Final Fantasy 16 is daar niet één van.
Wel worden games als Life is Strange Remastered Collection, Babylon's Fall, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin en Forspoken in het zonnetje gezet. Officieel heeft Square Enix nooit gezegd dat Final Fantasy 16 dit jaar zou verschijnen. Square Enix heeft in het verleden alleen laten weten pas meer details van Final Fantasy 16 te willen delen als de game bijna klaar is voor release.
Opvallend genoeg moet die volgende onthulling dit voorjaar zijn. Nadat vorig jaar via producent Naoki Yoshida duidelijk werd dat de game een half jaar vertraging opliep intern, werd belooft dat het voorjaar van 2022 de volgende onthulling zou bevatten voor de game. Wat die onthulling wordt, is voor nu alleen nog wel onduidelijk.
final fantasy 16f1626079865

Final Fantasy 16 release blijft een mysterie

Uiteraard bestaat er nog een kans dat de Final Fantasy 16 release in 2022 plaatsvindt. In het artikel belooft Square Enix dat er nog een aantal verrassingen voor het jaar op de planning staan. Mogelijk betreft het een verrassing rondom de releasedatum van Final Fantasy 16 en komt de game alsnog dit jaar uit, maar voor nu is het nog even afwachten voor fans.

Populair Nieuws