Deadpool 3 fantheorie bevestigd door Hugh Jackman

News
woensdag, 21 december 2022 om 13:00
planvoor deadpool 3 in mcu lijkt op de ontwerptafel te liggen 153412f1664349660
In Deadpool 3 keert Hugh Jackman terug als de geliefde Wolverine. Bij de verschijning van de superheld zijn alleen wel vraagtekens gezet, waardoor Jackman nu een fantheorie heeft bevestigd.
In de Marvel comics hebben Deadpool en Wolverine een interessante dynamiek, waardoor fans als heel lang Wolverine willen zien in de Deadpool-films met Ryan Reynolds. Die droom is uitgekomen toen Hugh Jackman eerder dit jaar werd bevestigd voor Deadpool 3 - ondanks dat Jackman eigenlijk al was gestopt met Wolverine na de film Logan.
Laatstgenoemde film zorgt bovendien voor een aantal vraagtekens. Door de gebeurtenissen in Logan lijkt het voor Wolverine onmogelijk om te verschijnen in Deadpool 3. Fans hadden daar dan ook een theorie over en die is nu bevestigd door Hugh Jackman zelf in gesprek met SiriusXM. Ryan Reynolds heeft eerder al gezegd dat hij 'Logan niet gaat aanraken'.

“Het komt door het apparaat dat ze hebben in de Marvel-wereld om dingen te verplaatsen tussen tijdlijnen. Nu kunnen we terug gaan, want wetenschap. Dus ik hoef niet te klooien met de tijdlijn van Logan, wat heel belangrijk voor mij was. En ik denk dat dat ook geldt voor de fans.”

Geduld hebben voor Deadpool 3

Veel fans kunnen niet wachten op de release van Deadpool 3. Het is ondertussen namelijk ook al ruim vier jaar geleden dat Deadpool 3 lanceerde. Helaas moeten we nog wel even geduld hebben. Reynolds heeft namelijk bekendgemaakt dat de film pas in de bioscoop zal verschijnen in november 2024.