Call of Duty Warzone 2.0 komt eindelijk weer met geliefde feature

News
woensdag, 21 december 2022 om 13:30
call of duty warzone 20 headerf1668595538
Call of Duty Warzone 2.0 mistte een geliefde feature uit het origineel. Dat gemis is nu alleen opgelost door een nieuwe update voor de battle royale shooter.
Sinds november kunnen spelers aan de slag met Call of Duty Warzone 2.0, maar de vernieuwde versie is niet door iedereen geliefd. Zo zijn er een aantal veranderingen die ontwikkelaars Infinity Ward en Raven Software hebben doorgevoerd die de gameplay flink veranderingen ten opzichte van het origineel.
Raven Software heeft nu alleen een stapje terug genomen en een feature uit het origineel teruggebracht. Via Twitter laat de studio namelijk weten dat het nu mogelijk is in Call of Duty Warzone 2.0 om volledige loadouts te droppen in de wereld via drop grenades.

Hoe werken de Loadout Drops in Warzone 2.0?

Je kan de Loadout Drop Grenades komen via Buy Stations in Al Mazrah. Je moet natuurlijk wel genoeg geld hebben verdiend tijdens het potje om de wapens te kunnen kopen. Het bedrag stijgt naarmate je Call of Duty Warzone 2.0 met meer spelers speelt. De verdeling per modus is als volgt:
  • Solos - $8,000
  • Duos - $16,000
  • Trios - $24,000
  • Quads - $32,000
Het is nog onduidelijk of de feature permanent in de battle royale game zal blijven. Raven Software meldt dat de continuïteit van de feature zal afhangen van feedback van spelers en de impact die het heeft op de algehele ervaring.