Reageer en Win: Gran Turismo 7 voor PS4 en PS5 en goodies!

Article
vrijdag, 11 maart 2022 om 17:00
gran turismo 7 headerf1647000372
De start van het Formule 1-seizoen staat voor de deur, maar dat is niet de enige reden waarom raceliefhebbers nu enthousiast mogen zijn. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk een heel dik pakket weg, namelijk met Gran Turismo 7 en goodies van de game!

Winnaars afgelopen week

De winnaars van de actie zullen door Gammax zelf worden benaderd, zodat ze hun prijzen kunnen ophalen. Van harte gefeliciteerd!

Reageer en Win - Gran Turismo 7 en goodies

Deze week gaan we verder met een volgende dikke winactie. Gran Turismo 7 ligt sinds vorige week namelijk in de winkelschappen en om dat te vieren organiseren we een toffe actie voor de racegame. Eén gelukkige winnaar gaat er namelijk niet alleen met de game zelf vandoor, maar ook een aantal toffe goodies. Dus dat kan je helemaal in stijl racen met de meer dan 400 auto's die Gran Turismo 7 rijk is.
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws