Reageer en Win: De draadloze Huawei FreeBuds 3!

  Het is weer vrijdag en dat betekent dat het tijd is om prijzen te winnen met de Reageer en Win. Deze week maken we de winnaars van vorige week bekend en geven we de FreeBuds 3 van Huawei weg, ter waarde van €125!

  Huawei

  Winnaar afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op drie exemplaren van de DVD van Seven Worlds, One Planet. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van de DVD van Seven Worlds, One Planet zijn geworden... maikelf, Atiram en hernieuw!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Huawei FreeBuds 3

  Deze week kun je op XGN.nl kans maken op de Huawei FreeBuds 3, die wij weggeven in samenwerking met Huawei. Deze stijlvolle oordopjes zijn niet alleen draadloos en werken feilloos via Bluetooth, zoals bijvoorbeeld de Apple AirPods. De FreeBuds 3 hebben alleen nog een ander aspect wat ze heel speciaal maakt, namelijk het feit dat ze ANC hebben - Active Noise Cancelling. Met deze techniek heb je geen last meer van vervelende achtergrondgeluiden, zoals een rijdende trein of het gebrom in het vliegtuig. De FreeBuds 3 zijn dan ook ideaal voor iedereen die buiten de deur optimaal van zijn of haar muziek wil genieten.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.