De PS Plus Essential games voor januari 2024 zijn nu te spelen

News
dinsdag, 02 januari 2024 om 11:30
playstation plus newf1655289162
Het is nog maar net 2024 en Sony strooit al met gratis games voor PS Plus abonnees. De gratis games voor PS Plus Essential zijn vanaf nu te claimen.
De nieuwe gratis games van PS Plus Essential zijn vanaf nu te downloaden. Iedereen die geabonneerd is op PS Plus hoeft alleen maar naar de PlayStation Store te gaan om de games te claimen. Dat is zeker de moeite waard, want het is een mooie selectie games.
De games die je kunt claimen zijn A Plague Tale: Requiem, Evil West en Nobody Saves the World. A Plague Tale is uiteraard de headliner deze maand. In deze game zien we twee oude bekenden uit A Plague Tale: Innocence terug: het jongvolwassen meisje Amicia en haar kleine broertje Hugo. De twee zijn op doortocht na de gebeurtenissen uit het eerste deel, waarbij ze op de vlucht sloegen voor de Inquisitie en hordes ratten, die hele steden besmet hebben met de plaag.
De zieke Hugo heeft dit keer een grotere rol dan in het eerste deel. Hoewel het nog steeds Amicia is die als oudere zus de leiding in handen heeft. Wij gaven A Plague Tale Requiem een vette negen. Die game wil je dus spelen.
Evil West is van de hand van de makers van Shadow Warrior en is een echte western game, maar dan met een flinke twist. Je moet immers de Verenigde
Staten her-veroveren, maar dan van vampieren.
Nobody Saves the World is van de makers van Guacamelee en dat alleen al is een aanrader van jewelste. Deze moet je gewoon even proberen.
De games zijn tot en met 6 februari gratis te claimen. De games mag je daarna houden zolang je een actief PS Plus abonnement hebt. Tijdelijk geen abonnement? Dat is geen probleem. Zodra je weer een nieuw PS Plus abonnement neemt, zijn de games direct weer speelbaar.
Snel naar de PS Plus games? Hier zijn de links naar de PS Plus games in de Store:

Nog meer gratis games met PS Plus

Mocht je altijd op zoek zijn naar goedkope manieren om games te spelen, dan kun je ook PS Plus Extra of Premium overwegen. Bij deze abonnementen mag je de gratis games claimen en krijg je nog meer voordelen. Met Extra kun je een Game Pass-achtige bibliotheek van PS4 en PS5 games spelen en Premium geeft je ook toegang tot klassieke games.