Voorlopig geen WandaVision seizoen 2

  Marvel heeft geen plannen voor een WandaVision seizoen 2. Wel is bevestigd dat Elizabeth Olsen als de Scarlet Witch terugkeert in het aankomende Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

  Marvel Studios

  Dit bevestigde Marvel-baas Kevin Feige donderdag tijdens een online panel waar hij praatte over de toekomst van Marvel bij Disney+. Wel zei Feige dat hij “te lang bij Marvel werkt om definitief ‘nee’ te zeggen tegen een mogelijk tweede seizoen van WandaVision.”

  Dit betekent dat fans van de serie nog maar twee afleveringen van WandaVision te gaan hebben. De op één na laatste aflevering, die vandaag op Disney+ verschijnt, zal de langste aflevering tot nu toe worden.

  Nog veel meer Marvel op Disney+

  MCU fans hoeven echter niet teleurgesteld te zijn over het einde van WandaVision. Naast het nieuws dat we nog meer Wanda gaan zien in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, verschijnen er binnenkort nog veel meer Marvel-series op Disney+. Zo kunnen we uitkijken naar The Falcon and The Winter Soldier, Loki, Ms. Marvel, Hawkeye, Moon Knight en She-Hulk.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.