Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 8)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar onder andere The Girl on the Train en The Mummy.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Ginny & Georgia en High-Rise Invasion.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Loco por ella

   Sinds 26 februari op Netflix

   Na samen een wilde nacht te hebben doorgebracht, beseft Adri dat hij Carla alleen weer kan zien door patiënt te worden in de psychiatrische kliniek waar ze verblijft.

  • Pelé

   Sinds 23 februari op Netflix

   Tegen de achtergrond van turbulente tijden in Brazilië wordt in deze documentaire het bijzondere pad van Pelé vastgelegd, van baanbrekend talent tot nationale held.

  • The Girl on the Train

   Sinds 26 februari op Netflix

   Een gekwelde gescheiden vrouw raakt van een afstand gefixeerd op een ogenschijnlijk ideaal stel tot een schokkende observatie haar in een ingewikkelde moordzaak sleept.

  Nieuwe films op Netflix

  • Anja & Viktor

   Sinds 24 februari op Netflix

   De nieuwe relatie van Viktor en Anja wordt zwaar op de proef gesteld als Anja naar de stad verhuist en een chique baan krijgt bij haar ex-vriend.

  • Brødre i blodet

   Sinds 24 februari op Netflix

   De verlegen, neurotische Elling en de simpele, seksverslaafde Kjell worden na hun verblijf in een inrichting huisgenoten en proberen een regulier bestaan op te bouwen.

  • Den store badedag

   Sinds 24 februari op Netflix

   In het Denemarken tijdens de Depressie wordt het leven van Gustav Adolf op zijn kop gezet nadat de wens van zijn moeder om een dagje vrij te nemen, wordt gehonoreerd.

  • Det største i verden

   Sinds 24 februari op Netflix

   Eind jaren 60 van de 19e eeuw vlucht Petra voor een boze meute nadat ze zich verloofd had met drie vrijgezellen. Ze vindt een schuilplaats in een landelijke pastorie.

  • Elsk meg i morgen

   Sinds 24 februari op Netflix

   Wanneer zijn kamergenoot gaat trouwen en het gedeelde appartement verlaat, raakt de voormalig geesteszieke patiënt Elling geobsedeerd door een knappe hotdogverkoopster.

  • Fidibus

   Sinds 24 februari op Netflix

   Kalle moet een oude schuld inlossen en wordt loopjongen voor een drugsbaron. Als laatstgenoemde de bak indraait, neemt Kalle zijn handel over, met desastreuze gevolgen.

  • Grev Axel

   Sinds 24 februari op Netflix

   Rondreizende acteur Axel steelt de kleding van een verloren gewaande graaf en doet zich voor als een edelman. Zijn nieuwe rol bevalt prima tot de echte edelman opduikt.

  • Her i nærheden

   Sinds 24 februari op Netflix

   Een meisje wordt vermoord en mevrouw Nielsen heeft het moeilijk om de onschuld van haar autistische zoon te bewijzen. Ze raken allebei in een web van leugens verstrikt.

  • Kunsten å tenke negativt

   Sinds 24 februari op Netflix

   In deze Noorse zwarte comedy verklaart een bittere invalide de oorlog aan een overdreven positieve gezondheidszorgpsycholoog die gestuurd is om hem te helpen.

  • Ledsaget udgang

   Sinds 24 februari op Netflix

   Als een gedetineerde met begeleid verlof mag om de bruiloft van zijn zoon bij te wonen, broedt hij op een plan om te ontsnappen, maar niets gaat volgens plan.

  • Livet är en schlager

   Sinds 24 februari op Netflix

   Mona is volledig geobsedeerd door de Melodi Grand Prix en vernoemt haar kinderen zelfs naar voormalige sterren. Op een dag krijgt ze de kans om deel te nemen.

  • Lotto

   Sinds 24 februari op Netflix

   Jørgen is voorzitter van de lottoclub van de fabriek, die jaren geleden werd opgericht. Jørgen koopt ook kaartjes voor zijn vrouw, en op een dag winnen ze.

  • Lykkevej

   Sinds 24 februari op Netflix

   Als ze ontdekt dat haar man een affaire heeft, begint een welgestelde echtgenote een nieuw leven in een excentrieke middenklassebuurt.

  • Made You Look: A True Story About Fake Art

   Sinds 23 februari op Netflix

   Een vrouw stapt een galerie in New York in met een collectie onbekende meesterwerken. Zo begint dit verhaal over hebzucht in de kunstwereld, moedwil en peperduur bedrog.

  • Marias menn

   Sinds 24 februari op Netflix

   Alleenstaande moeder Mary wil weer de baas zijn over haar leven, maar als er twee mannen opduiken om haar hart te veroveren, begint ze te bezwijken voor de liefde.

  • Mors Elling

   Sinds 24 februari op Netflix

   In deze prequel neemt de bejaarde moeder van Elling hem mee op vakantie om hem te helpen uit zijn schulp te komen en meer van zijn leven te maken.

  • Olsenbanden jr. På Cirkus

   Sinds 24 februari op Netflix

   Als Sigvald Pettersen een plan bekokstooft om een rondtrekkend circus over te nemen, is het aan Egon en de rest van de Olsen-Bende om te hulp te schieten.

  • Rene hjerter

   Sinds 24 februari op Netflix

   Na een gewelddadig incident wordt de geesteszieke Kriss verboden om zijn lievelingsfilm te kijken. Hij ontsnapt uit zijn gevangenis om de ster van de film te vinden.

  • Så vit som en snö

   Sinds 24 februari op Netflix

   Dit meeslepende drama gaat over het leven van Elsa Andersson. Tegen de wil van haar vader in wil ze haar droom waarmaken om de eerste pilote van Zweden te worden.

  • Skytten

   Sinds 24 februari op Netflix

   Een verbeten journalist schrijft over de olieboringen van de overheid bij de Noordpool en zet daarmee een woeste geofysicus aan Kopenhagen te terroriseren met een geweer.

  • Svein og rotta og UFO-mysteriet

   Sinds 24 februari op Netflix

   Er is duidelijk iets duisters gaande in een bejaardentehuis. Svein, Halvorsen en hun vrienden doen onderzoek en ontdekken dat aliens de kennis van ouderen willen stelen.

  • The Mummy

   Sinds 25 februari op Netflix

   Eeuwen geleden vertoornde een prinses haar vader en werd gemummificeerd. Wanneer hedendaagse militairen haar vinden, ontketenen ze lust, macht en de woede van de goden.

  • Who Am I - Kein System Ist Sicher

   Sinds 26 februari op Netflix

   Nadat Russische gangsters zijn landgenoten hebben vermoord, bekent een hacker aan een Europol-rechercheur wat zijn elitaire groep in het verleden allemaal heeft gedaan.

  Nieuwe series op Netflix

  • Age of Samurai: Battle for Japan

   Sinds 24 februari nieuwe afleveringen

   Levendige re-en­act­ments en deskundige commentaren brengen de tumultueuze geschiedenis en machtsstrijd van het oorlogvoerende 16e-eeuwse feodale Japan tot leven.

  • Canine Intervention

   Sinds 24 februari nieuwe afleveringen

   Geen hond, ras of gedrag is te lastig voor Jas Leverette van Cali K9. Volg de hondentrainer uit Oakland terwijl hij met allerlei honden en hun baasjes aan de slag gaat.

  • Ginny & Georgia

   Sinds 26 februari nieuwe afleveringen

   De vrijgevochten Georgia en haar kinderen Ginny en Austin verhuizen naar het noorden om een frisse start te maken, maar merken dat de weg niet is geplaveid met rozen.

  • High-Rise Invasion

   Sinds 26 februari nieuwe afleveringen

   In een vreemde wereld moet middelbare scholiere Yuri boven op een wolkenkrabber zien te overleven als gemaskerde belagers erop uit zijn haar te doden.

  • Lovestruck in the City

   Sinds 23 februari nieuwe afleveringen

   Een gepassioneerde architect verliest na een strandromance zijn hart aan een onafhankelijke vrouw en probeert haar terug te vinden in de straten van Seoul.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.