Black Ops Cold War krijgt FOV slider op alle platformen

News
donderdag, 08 oktober 2020 om 20:00
schermafbeelding 2020 10 08 om 175540f1602172566
Eindelijk is het zo ver. Het werd tijd, maar Treyarch heeft geluisterd naar de fans. In Call of Duty: Black Ops Cold War zal er een FOV (Field of View) slider toegevoegd worden op alle platformen. Dit was eerder een feature die we alleen op de PC-versie zagen.

Black Ops Cold War FOV slider is een fijne toevoeging

Het nieuws komt van de Twitter-pagina van Treyarch. Hier hebben zij een GIF geplaatst waar de instelling te zien is. Voor PC-gamers is dit niets nieuws, maar voor onze vrienden op console is dit echt een hele fijne toevoeging.
Fans van de Call of Duty-serie pleiten al jarenlang om de FOV-slider toe te voegen aan de console-versie van de game. Tot op heden hebben we dat in geen enkele instelling mogen zien, maar gelukkig komt daar nu verandering in. Hieronder kun je de tweet nog even aanschouwen.

Wat is een FOV slider?

Voor de shooter-noobies onder ons leggen we even uit wat een FOV slider doet. Met deze instelling kun je de kijkhoek van jouw scherm aanpassen. Je kunt dus instellen om meer per keer op het scherm te zien of juist minder. Als je het de FOV groter maakt dan wordt wel alles net ietsjes kleiner, maar je kunt wel een stuk meer zien zonder jouw personage te draaien.
De feature in Black Ops Cold War kun je vinden onder het 'Display' tab van de instellingen. Gaan jullie de Call of Duty: Black Ops Cold War bèta spelen? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws