Outriders release is uitgesteld naar 2021

News
donderdag, 08 oktober 2020 om 10:00
schermafbeelding 2020 10 08 om 091037f1602141063
Aan de Steam-pagina van Outriders is af te leiden dat de titel pas in 2021 gaat uitkomen. Er was nog geen daadwerkelijke datum geprikt voor de Outriders release, maar deze zou initieel wel in 2020 zijn. Helaas moeten we dus waarschijnlijk nog langer wachten.

De Outriders release laat nog op zich wachten

De nieuwe game van Square Enix en People Can Fly zou in 2020 uitkomen, maar helaas gaat dit hoogstwaarschijnlijk aan ons voorbij. Laten we hopen dat we niet al te lang hoeven te wachten. Outriders belooft namelijk een toffe game te gaan worden, waar ondergetekende niet op kan wachten.

Wat voor game is Outriders?

Outriders is een zogeheten 'Looter shooter'. De naam klinkt je misschien bekend van de Borderlands-reeks. Outriders speelt zich af op de planeet Enoch, waar de mensheid naartoe is gegaan om een nieuw leven op te bouwen. Helaas worden ze opgewacht door verschillende soorten monsters en een aparte soort energie waardoor mensen toegang krijgen tot bepaalde krachten. Deze groep mensen worden Outriders genoemd.
In de game kun je in het begin aan de slag met vier klasse, namelijk de Pyromancer, Trickster, Devastator en Technomancer. Zoals je al misschien zou verwachten heeft elke klasse zo zijn sterke punten. De Trickster werkt het beste als je zo dichtbij mogelijk bent en de Technomancer kijkt liever van een afstand toe.
Hebben jullie ook zin in de Outriders release? Laat het ons weten in de comments. Vertel ook met welke Outrider jij als eerste voet zet op de planeet Enoch.

Populair Nieuws