De nieuwe PS5 update brengt deze verbetering!

News
vrijdag, 08 oktober 2021 om 13:30
pexels kerde severin 5961216f1631282702
De PlayStation 5 heeft een nieuwe update, namelijk firmware update 21.02-04.02.00. De update is nu beschikbaar voor iedereen die een PS5 heeft die verbonden is met het internet. Met de nieuwe update zijn er nieuwe en verbeterde systeemprestaties.
De nieuwe update van PlayStation 5 is maar 913 MB groot. Door de update krijg je betere systeemprestaties, dat is alles wat Sony in de patch notes heeft vermeld. Er is daarnaast een kans dat de update de toevoegingen van vorige maand helpt te verbeteren. Toen heeft Sony een grote PS5-update geïntroduceerd. De update bevat een ontgrendeling van de M.2 SSD-ondersteuning, waardoor je meer geheugen aan je PlayStation 5 kan toevoegen. De PS5 ondersteunt SSD's tussen de 250 GB en 4 TB, maar moeten wel een leessnelheid hebben van 5500 MB/s of hoger.
Bovendien is er daarnaast nog een 3D-audio functie toegevoegd voor de TV-speakers en het Control Center is aanpasbaar. Je kan bedieningselementen toevoegen, en er is een verbeterde versie voor je trofeeën, nieuwe functies voor je bibliotheek lay-out, uitdagingskaarten en medailles.

Waar vind je de update?

Als je de nieuwe software van de PS5 wil gebruiken kan je hem gemakkelijk downloaden. Ga naar je instellingen in het hoofddashboard en klik vervolgens op Systeemsoftware. Daar kan je op Systeemsoftware en instellingen de software bijwerken. Als je hem update via internet, installeert en download de software vanzelf.
In juli heeft Sony aangekondigd al meer dan 10 miljoen PS5 exemplaren te hebben verkocht, dat maakt het de snelt verkopende console van Sony tot nu toe.

Populair Nieuws