De mensen willen Johnny Depp terug als Jack Sparrow

News
vrijdag, 13 november 2020 om 13:30
johnny depp gellert grindelwald fantastic beasts the crimes of grindelwald phpqoiu6j 0f1660636323
De support voor Johnny Depp in zijn situatie met Amber Heard is gigantisch. De #JusticeforJohnnyDepp is over het hele internet te vinden. Ook worden de petities waarmee je hem kan steunen als een malle getekend. De petitie om Johnny Depp terug te krijgen op de cast van Fantastic Beasts 3 werd al ontzettend veel getekend, maar nu gaat ook de petitie om hem terug te laten keren als Jack Sparrow razendsnel.

Johnny Depp de dupe

Door alle drama tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard raakte Johnny dus twee rollen kwijt. Hij is alleen nog helemaal niet schuldig verklaar, dus mensen vonden dit al een beetje onterecht. Toen uit een audiofragment bleek dat Amber Heard hem sloeg, stond de wereld helemaal op zijn kop. Mensen begonnen massaal achter Johnny Depp te staan en Amber Heard te boycotten. Niet alleen werden de petities om Johnny Depp te steunen enorm veel getekend, ook de petitie om Amber Heard van de cast van Aquaman 2 te halen blies op.
Wil je Johnny Depp terughalen als Jack Sparrow? Dan kan dat eventueel hier.
Wil je Johnny Depp terughalen als Grindelwald? Dan kan dat eventueel hier.
Jack Sparrow is misschien wel de bekendste rol die Johnny Depp speelde in zijn carrière. De Pirates of the Caribbean films zijn ontzettend populair en hier speelt zijn personage, Jack Sparrow, een gigantische rol in. Hij is in alle vijf de films één van de hoofdpersonen en speelt zijn rol fantastisch. Niemand anders zou Jack Sparrow ook maar half zo goed kunnen spelen als Johnny Depp. Dit is dan ook de grote reden dat de mensen hem terug willen bij de cast voor het zesde deel van Pirates of the Caribbean.