Finale The 100 seizoen 7 belooft flink wat opschudding

  The laatste aflevering van The 100 is in aantocht. Jammer genoeg gaat de serie stoppen, maar deze zal niet stilletjes verdwijnen. Sterker nog, de finale van The 100 zal voor flink wat opschudding gaan zorgen.

  The CW

  Dat maakt Jason Rothenberg, uitvoerend producent van de serie, bekend tijdens Comic-Con @ Home. Hij vertelt tijdens een stream meer over de finale van de sciencefiction serie. De serie staat bekend om veel plot-twists en krijgt binnenkort de laatste zeven afleveringen van seizoen 7. Daarvan mogen we weer iets bijzonders verwachten volgens Rothenberg.

  Zo meldt hij dat de serie in het laatste seizoen vooral gefocust zal zijn op het beantwoorden van vragen en het opvullen van gaten. Daarbij zullen 'grote veranderingen' voorbij komen. Een van die veranderingen is mogelijk rondom Bellamy (Bob Morley) te vinden. Hij heeft een tijd verlof aangevraagd wat betekende dat er om hem heen is geschreven in het laatste seizoen volgens Rothenberg. De producent van The 100 geeft verder aan dat tijdens de finale de thema's van de serie blootgelegd worden. Deze zullen voor flink wat opschudding gaan zorgen, maar of dat een happy ending betekent zoals wij in seizoen 7 verwachten, is niet bekend.

  Het einde van een verhaal is het moraal van dat verhaal. En we wilden een duidelijke boodschap afgeven met dit seizoen. Als mensen zien hoe het verhaal eindigt, zullen ze waarschijnlijk totaal anders naar de serie kijken.

  Jason Rothenberg

  De finale van The 100 geeft antwoorden

  Zoals je in de hele serie al kon zien, is The 100 niet vies van een plot-twist. De serie staat erom bekend spontaan een compleet andere richting in te slaan en kijkers te verbazen met het sterke schrijfwerk. De vele plot-twists in de serie leverden behoorlijk wat vragen op en die worden nu langzaam beantwoord. Rothberg noemt als voorbeeld de lege bunker die in seizoen 4 geopend werd. Hij wilde die vraag altijd al beantwoorden en gaat dat dit jaar doen.

  De laatste afleveringen van The 100 seizoen 7 die de finale kenmerken, worden naar verwachting binnenkort uitgezonden in de Verenigde Staten. Daarna zullen de afleveringen naar verwachting op Netflix verschijnen, waar nu al de eerste negen afleveringen van The 100 seizoen 7 te zien zijn.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.