Gaat Solo: A Star Wars story verder op Disney Plus?

News
woensdag, 05 augustus 2020 om 10:00
solof1596568239
Fans van de film Solo: A Star Wars Story hopen meer te zien van Han Solo. Wellicht gaan hun wensen uitkomen en zal er een spin-off serie mogelijk verschijnen op Disney+.
Star Wars-fans wachten al enige tijd op een vervolg van Solo: A Star Wars Story. De film was in de bioscoop geen grote hit, maar het jaar volgend na de release werd de film enorm geliefd door de fans. Hierdoor zijn fans vervolgens gestart met de hashtag #MakeSolo2Happen, in de hoop een vervolg te zien van de geweldige sciencefiction film.

Spin-off serie

Het gerucht ging voor het eerst rond in september 2019, dat er wellicht een soort van spin-off gepland stond als serie op Disney+. In de maanden erop volgend verschijnen er steeds met geruchten over dit idee. Nu Solo: A Star Wars Story is uitgegroeid tot een echte voortzetting, ziet het ernaar uit dat de spin-off serie wellicht op Disney+ verder zal gaan na het einde van de film en met dezelfde cast.
Alden Ehrenreich deelde eerder al aan Esquire dat hij het een en ander had gehoord, maar niks specifieks. Ook lijkt het er op dat de Solo spin-off wellicht een toekomstige Lando-serie zal opzetten. Kessel Run Transmissions meldde dat Donald Glover bijna zou terugkeren naar de Lando-rol.
Onlangs verschenen er ook geruchten over dat er wellicht een Darth Maul serie aankomt, deze lijkt alleen niet te verwijzen naar de spin-off van Han Solo, waar naar verwachting Darth Maul wel een rol in zal hebben.
Dat Solo: A Star Wars Story mogelijk voortgezet is vooral te danken aan de fans van de originele film. Eerder hebben fans ook al een #SaveTheCloneWars-campagne die leidde tot een zevende seizoen van The Clone Wars.

Populair Nieuws