De gratis PlayStation Plus games van mei 2021 zijn nu te downloaden!

  Sony heeft de gratis PlayStation Plus games van mei 2021 afgelopen week bekendgemaakt. Als je zat te wachten tot wanneer de games beschikbaar zijn, hebben we goed nieuws. De gratis PlayStation Plus games van mei 2021 zijn namelijk nu te downloaden!

  Sony

  De nieuwe maand is deze week begonnen en dat betekent dat Sony ons weer voorziet van een drietal gratis PS Plus games voor zowel PlayStation 5-bezitters als voor mensen met een PlayStation 4. De gratis PlayStation Plus games voor mei 2021 zijn vanaf vandaag te downloaden in Sony's digitale winkel. Eerder al noemden we de games die deze maand gratis zijn in ons artikel over wat de PlayStation Plus games van mei 2021 ons te bieden hebben, maar we stippen ze nog even kort aan.

  Welke PS Plus games kun je in mei downloaden?

  Het is tenslotte de eerste dinsdag van mei en dat betekent in dit geval dat we aan de slag kunnen met Wreckfest op de PS5. Deze game, die een mix is van Destruction Derby en FlatOut, kun je downloaden via deze link in de Playstation Store. PlayStation 4-bezitters kunnen aan de slag met Battlefield V en Stranded Deep. De shooter van EA haal je binnen via deze link in de PlayStation Store en de link naar Stranded Deep, die je eindeloos laat overleven op een onbewoond eiland, vind je hier. Welke games ga jij spelen komende maand? Laat het weten in de reacties hieronder!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.