Dit is wat de gratis PS Plus games van mei 2021 je bieden

Article
donderdag, 29 april 2021 om 12:00
De gratis PlayStation Plus games voor mei 2021 zijn bekendgemaakt. In mei kunnen we weer aan de slag met twee gratis PS4-games en krijgen we weer een PS5-game voor niks. De gratis PS Plus games van mei 2021 liegen er niet om. Dit zijn ze!

Wreckfest

'Drive Hard. Die Last' zijn de woorden in de subtitel van Wreckfest, de PlayStation 5 game die gratis te downloaden is via de PS Plus line-up van mei 2021. De racegame draait er, zoals veel racegames, om dat je eerste wordt, maar dan niet direct door als eerste over de finishlijn te komen. Deze spirituele opvolger van Flatout is namelijk een kruising tussen Destruction Derby en FlatOut, waarbij bijna alles mag. De regels zijn er om gebroken te worden, net als de andere coureurs. Ga de strijd aan in nek-aan-nekgevechten, vermorzeld de wagen van je tregenstander en zorg er boven alles voor dat jij de enige wagen bent die aan het einde van de race nog rijdt. Alleen dan mag je je de koning van Wreckfest noemen!
Online kun je in deze game je vrienden slopen, maar je kunt er ook voor kiezen om in de carrièremodus te gaan scheuren. In deze laatste modus ontgrendel je talloze nieuwe bolides, onderdelen en meer om je nóg gevaarlijker te maken!
stranded deepf1619628223

Stranded Deep

Wat doe je als je vliegtuig neerstort en jij de enige overlevende bent in de enorme Stille Oceaan? Overleven natuurlijk op het eerste het beste eiland dat je tegenkomt. In Stranded Deep is dat precies wat je moet doen. Ga op het eiland op zoek naar spullen en gereedschappen die je kunt gebruiken en zorg ervoor dat je geen honger of dorst krijgt. In het omliggende water zijn talloze handige voorwerpen te vinden om in leven te blijven, maar let op, want er schuilt onder het waterpeil genoeg onheil om je in één klap te doden.
Elke speelbeurt die je in Stranded Deep begint is anders. De ene keer zit je dagenlang onder de schroeiende zon te ploeteren om te overleven, terwijl je de andere keer een storm op je dak krijgt. Weer een andere keer kom je op een volledig leeg eiland terecht en ben je aangewezen op de schatten onder water. Overleef jij lang genoeg in Stranded Deep?
battlefield 5 console versie heeft zeer veel opties 138355

Battlefield V

In de laatste game die in mei 2021 gratis in de PlayStation Plus line-up voorbij komt, mogen we flink wat afknallen. Battlefield V is namelijk in mei 2021 helemaal gratis te downloaden! In deze game komt het grootste conflict uit de geschiedenis van de mens voorbij: de Tweede Wereldoorlog. Battlefield keert terug naar haar roots en laat je een enorm arsenaal aan wapens, voertuigen en gadgets gebruiken, waarmee je de tegenstander uit de weg moet ruimen. In de verhaalmodus ga je over land, ter zee en in de lucht de strijd aan met de computer, maar in de multiplayer modus ga je helemaal los tegen online spelers die net zo belust op bloed zijn als jij.
De multiplayer in de game is groter dan ooit. Je kunt alleen of met een team spelen in Grand Operations, Combined Arms of in de nieuwe Battle Royale modus aan de bak. Hoe dan ook, epische gevechten wachten op je in de game!

Populair Nieuws