Friends, Modern Family en 56 andere titels verdwijnen van Netflix

News
maandag, 27 december 2021 om 18:00
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
Netflix verwijdert deze week maar liefst 51 titels en 7 titels in de eerste week van januari, waaronder Friends, Modern Family en The Big Bang Theory. Of ze ooit nog terugkomen op de Netflix, is nog niet bekend.
Maar liefst 58 titels zullen deze week verdwijnen van Netflix. Waaronder geliefde series zoals Modern family, Friends en The Big Bang Theory. Maar er worden ook andere bekende titels verwijderd waaronder The Da Vinci Code, Prison Break, Back to The Future, E.T. The Extra-Terrastrial en nog veel meer.
De meeste titels zullen verwijderd worden tussen 29 en 31 december. Daarnaast zullen er ook een paar worden verwijderd rond 1 januari en nog één titel op 3 januari. De sitcoms Friends en The Big Bang Theory zullen daarentegen volgend jaar wel nog te zien zijn op Netflix in België.
Eerder werd al bekendgemaakt dat geliefde series van de streamingsdienst zouden vertrekken, met name doordat de rechten exclusief naar Disney+ gaan. Series zoals Modern Family, 24, Homeland en Prison Break werden namelijk oorspronkelijk uitgezonden op zenders die nu onder Disney+ vallen.

Nieuw aanbod op Netflix

Netflix verwijdert maandelijks een aantal titels uit haar aanbod. Op deze manier blijft Netflix haar aanbod verversen, maar soms lukt het niet om de rechten van een film of serie te verlengen. Soms is het ook een bewuste keuze om de licentie te laten verlopen, wanneer een titel bijvoorbeeld te weinig wordt bekeken.
Gelukkig komen er in januari weer genoeg nieuwe titels op de streamingsdienst, waaronder de eerste twee seizoenen van Manifest, Spider-Man: Homecoming en Munich: The Edge of War.

Populair Nieuws