Fortnite Chapter 2 Seizoen 2 is eindelijk gearriveerd!

  Fortnite is klaar voor Chapter 2 Seizoen 2. Ontwikkelaar Epic Games geeft dit aan op haar website. Vandaag is de dag dat we weer mogen smullen van verse content in de game. Het is tijd voor infiltratie en geheime gangen.

  Fortnite Chapter 2 verscheen alweer een tijd geleden, nadat Chapter 1 door middel van een zwart gat verdween. Nu is het eindelijk tijd voor seizoen 2 van dit hoofdstuk. Eerder werd seizoen 1 nog verlengd, maar vanaf nu kunnen we weer massaal aan de haal met nieuwe content. Geheime missies zijn de focus van dit seizoen en dat gaat samen met geheime gangen en sabotage!

  Bergen nieuwe content in Chapter 2 Seizoen 2

  Epic Games heeft voor seizoen 2 weer van alles toegevoegd aan de game. Zo kun je op de kaart nieuwe locaties ontdekken, waaronder schuilplaatsen en interessante plekjes. Daarnaast kun je ook 'van de kaart' verdwijnen in deze update. Fortnite Chapter 2 Seizoen 2 laat je deelnemen aan geheime operaties, waarbij je basissen moet infiltreren via geheime gangen of gewoon via de voordeur, nadat je eerste alle bewakers uitgeschakeld hebt. Daarvoor heb je krachtige nieuwe wapens en nieuwe gadgets tot je beschikking. Neem bijvoorbeeld de decoy grenades die voor een handige afleiding kunnen zorgen en de mijnen die afgaan als iemand in de buurt komt.

  In dit seizoen zitten meer dan honderd nieuwe beloningen, waaronder een complete Ghost of Shadow outfit om vrij te spelen. Verder zijn er talloze customisation opties beschikbaar en natuurlijk een nieuwe Battle Pass die je kunt kopen. Speel je dit seizoen vaak genoeg Fortnite, dan kan je met de Battle Pass ook weer 1500 V-Bucks terugverdienen.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.