Bol.com houdt wachtrij voor PS5 voorraad bij

News
woensdag, 23 juni 2021 om 14:30
playstation 5 rechts ps5f1604590441
Bol.com gaat de werkwijze met betrekking tot de PS5 voorraad een klein beetje aanpassen. In de mail die de webshop vanmorgen gestuurd heeft staat dat er een wachtrij is voor mensen die op de hoogte gehouden willen worden, toch betekent dat niet dat vrije verkoop helemaal uitgesloten is.
Als jij je via de mail op de hoogte laat houden van de PS5 voorraad bij bol.com, dan heb je het misschien al wel gelezen. De webshop hanteert namelijk een wachtrij waarmee mensen op basis van hun tijd van inschrijving genotificeerd worden over de verkoop van PS5 consoles. Dat betekent dus dat sommige mensen geen mail krijgen, omdat zij later in de wachtrij voor de PS5 voorraad staan. Bol.com kan ook geen informatie geven over welke plek in de wachtrij je bezet.
Toch is er nog een beetje hoop als je misschien helemaal onderaan de wachtrij voor de PS5 voorraad staat. De vrije verkoop is namelijk ook nog steeds een ding en daarom is het wel verstandig om verschillende kanalen in de gaten te houden voor drops. Het belangrijkste voor het bemachtigen van een PS5 is dus het openhouden van alle opties zodat je de meeste kans maakt, zo is er ook nog een loting bij Coolblue aan de gang voor de felbegeerde console.

PS5 voorraad wachtrij

Bol.com is overigens niet de enige webshop die een wachtrij hanteert voor de PS5 voorraad, ook Game Mania gebruikt een wachtrij, al is die wel een beetje anders dan die van bol.com. Bij Game Mania is er namelijk geen vrije verkoop en dus zal je jezelf daar toch echt even moeten inschrijven. Houd verder natuurlijk ook ons overzicht regelmatig in de gaten waar je een PS5 kan kopen, want die werken we altijd zo snel mogelijk bij.

Populair Nieuws